Wedding Wednesday: Honeymoon

Sint Maarten Als er 1 ding is rondom onze bruiloft waar we het niet meteen over eens waren, dan is het wel de huwelijksreis! Wat een gedoe was dat. We wilden iets bijzonders, wat je niet elk jaar doet en we wilden niet al te duur.

Ik wilde graag buiten Europa, want dat heb ik nog niet eerder gedaan en Robin maakte het niet zoveel uit. Wel wisten we dat we niet alleen maar aan het strand wilden zitten, we houden ook wel van een beetje actief zijn op vakantie.

Na lang zoeken, waren we er nog niet uit. Ik wilde graag naar Amerika en Robin liever ergens anders heen. Veel bestemmingen die we interessant vonden, vielen af vanwege terreurdreiging of rare ziektes. Daarom besloten we naar het reisbureau te gaan en ons te laten adviseren over onze perfecte huwelijksreis bestemming!

Op een vrijdagavond gingen wij langs en legden we onze wensen voor, na anderhalf uur verlieten we met niet één maar twee bestemmingen maar zonder hotels. Thuis dus verder gezocht en twee hotels gekozen. Maar wat is het uiteindelijk geworden…?

Sint Maarten en Curacao! Lekker twee weken naar de Cariben met zijn tweeën. En mijn zus woont op Sint Maarten dus kunnen we ook eindelijk zien waar zij woont, bovendien, wie kan je nou betere tips geven wat je moet bezoeken dan een local? Op beide eilanden hebben we een hotel aan het strand, dus we kunnen heerlijk relaxen!

SabaOp Sint Maarten weten we nog niet precies wat we willen doen, behalve paardrijden op het strand en een dagtocht naar Saba, waar je een vulkaan kunt beklimmen. Die vulkaan is het hoogste punt van het Nederlandse Koninkrijk.
Op Curacao willen we graag met dolfijnen zwemmen en een dagtocht maken naar Klein Curacao. Verder zien we wel wat we gaan doen.

We kijken enorm uit naar onze huwelijksreis en het lekkere weer, want dat is ook niet verkeerd natuurlijk. En onze bruiloft zelf niet te vergeten, want die komt ook steeds dichterbij!

Wat was jullie bestemming voor de huwelijksreis of vakantie? Hou je van avontuurlijke verre reizen of liever relax? Let me know!

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “Wedding Wednesday: Honeymoon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.