Wedding Wednesday: DIY

Al eerder deelde ik met jullie DIY tips voor je bruiloft maar ik liet niet alles zien. Vandaag wil ik jullie de dingen laten zien die wij zelf maakten voor onze grote dag!

thumb_DSC_0052_1024

De vlaggetjes hierboven maakte mijn tante voor ons. Samen kochten we deze stof bij Ikea en tekenden we en knipten we de vlaggetjes. Mijn tante maakte er slingers van die we hebben opgehangen aan de trap op de trouwlocatie. Hoewel ze zeer kwetsbaar zijn door de stof, kunnen we ze zeker nog wel gebruiken en daar ben ik zeker heel erg blij mee!

thumb_DSC_0044_1024

thumb_DSC_0045_1024Dit was onze enveloppendoos. De houten doos kocht ik bij Xenos en omdat hij een beetje beschadigd was, kreeg ik ook nog eens 50% korting. Met een gouden stift maakte ik de letters R R erop. De gouden stift en de gouden hartjes stickers kocht ik bij Pipoos. Het Mr and Mrs lint en Just Married lint kocht ik ook bij Xenos. Robin maakte de gleuf in de deksel zodat ik de gasten hun cadeau gemakkelijk in de doos konden stoppen.

thumb_DSC_0046_1024

thumb_DSC_0047_1024Het idee voor deze bedankjes haalde ik van Pinterest, mijn steun en toeverlaat tijdens de voorbereidingen van onze bruiloft. Toen ik het aan Robin liet zien, was hij gelijk enthousiast. We zijn namelijk gek op popcorn en ik ben daarnaast gek op woordgrapjes. De potjes kochten we bij Ikea, de stof kocht ik bij de plaatselijke stoffenwinkel en de labels kocht ik bij Flying Tiger.De bedankjes kostten op deze manier nog geen 50 cent per stuk. Het was erg leuk om dit zelf te maken en de gasten reageerde er erg leuk op!

thumb_DSC_0051_1024Deze flesjes gebruikten we als vaasjes op tafel met kleine bosjes gipskruid erin. De flesjes zijn van biologisch sap en de strik maakte ik zelf met lint dat ik kocht bij de Xenos. Super makkelijk te maken en niet duur!

thumb_DSC_0048_1024Een gastenboek is super leuk. Naast de kaarten waar iedereen lieve dingen op schrijft, kan je dat ook laten doen in een gastenboek. Echter, vonden wij een gastenboek minder leuk. Vaak is het boek maar voor de helft vol, lees je het 1 keer door en zet je het boek in de kast. Met deze grote passe partout, waar nog de groepsfoto in komt van onze trouwdag, kan je elke dag de lieve woorden lezen van familie en vrienden. Hij krijgt zeker een mooie plek in huis!

Dit waren onze DIY items op de bruiloft, met een beetje hulp van anderen. Door zelf decoratie te maken voor de bruiloft kan je het budget laag houden en ben je lekker bezig. Wanneer je niet zo creatief bent, kan je natuurlijk altijd je omgeving vragen om je te helpen.

Heb jij zelf dingen gemaakt voor jullie bruiloft? Wat vind je van onze decoratie en ideeën? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “Wedding Wednesday: DIY

  1. Wat leuk! Het ziet er ook mooi uit 🙂 . Ik had hetzelfde idee voor de bedankjes (thanks Pinterest!) Maar uiteindelijk zelf een hangover kit gemaakt haha.

    1. grappig dat jij ook hetzelfde idee had voor de bedankjes, een hangover kit is ook erg leuk. Wanneer zijn jullie getrouwd?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.