Wedding Wednesday: De ringen uitzoeken

Afgelopen donderdag gingen we samen naar de juwelier. Na wat speurwerk online, besloten we een afspraak te maken bij Steinberg in Rotterdam, oftewel 123gold.nl.

thumb_IMG_5604_1024

We hebben gekozen voor Steinberg omdat we daarna de ringen voor een groot deel zelf konden samenstellen. Welke kleur, welke grote, wel of geen steentje, een patroontje in de ring,  bijna alles is mogelijk. En als je een bepaald budget hebt, kan je hier gemakkelijk slagen.

Wij werden vriendelijk ontvangen, waarbij onze jassen werden aangenomen en ons de procedure werd uitgelegd. Wij mochten zelf in de winkel rondlopen en kijken wat we mooi vonden. Daarbij werd aanbevolen dat we maximaal 5 ringen konden uitzoeken, wanneer je meer keuzes maakt wordt het uiteindelijk alleen maar lastiger. We liepen samen rond in de mooie winkel, bijna verblindt door alle mooie ringen.

thumb_IMG_5603_1024thumb_IMG_5605_1024Nadat we samen 4 ringen hadden uitgekozen kwam er een medewerker bij ons. Hij haalde de ringen uit de kasten en ging samen met ons aan een tafel zitten.thumb_IMG_5601_1024 We kregen wat te drinken aangeboden en het kon dan echt beginnen! De uiterst vriendelijke meneer, vroeg ons wat ons specifiek aansprak in de ringen en wat we fijn vonden. De dikte van ring, de breedte van de ring, er zijn super veel mogelijkheden. Na wat overleg en brainstorming, waren we er toch al redelijk snel uit! Het samenstellen kon nu echt beginnen! De ringen werden in de configurator naar onze wens gemaakt, onze maten werden opgemeten en ingevoerd, het materiaal werd aangepast en de prijs was zichtbaar. De medewerkers van de juwelier lieten ons alleen, zodat wij in alle vrijheid en openheid konden bespreken of we deze ringen wilden of toch nog verder wilden kijken. We vonden deze mogelijkheid erg prettig. Ondertussen, poetste de meneer mijn verlovingsring nog even op. Erg vriendelijk, want hij kwam niet eens bij hun vandaan! Nadat wij eruit waren, kwamen de medewerkers beide weer terug in de winkel en konden we afronden. We werden gefeliciteerd met onze aankoop en ons voorgenomen huwelijk. We kregen een flesje prosecco met gouden glitters, snoepjes en uiteraard de factuur in een mooi tasje. thumb_IMG_5606_1024Ontzettend blij zijn we met de keuze van onze trouwringen, welke het is geworden vertel ik het nog niet, maar deze vier waren in de race.

thumb_IMG_5602_1024In mei kunnen we onze ringen ophalen en dan is het bijna zover, onze grote dag! We zouden Steinberg/123gold.nl zeker aanbevelen aan andere stellen die op zoek zijn naar mooie trouwringen. Neem zeker eens een kijkje op hun website of maak een afspraak in de winkel in Rotterdam of Amsterdam.

De trouwringen uitzoeken vond ik een van de leukste dingen tot nu toe, dit is ook wel een van de laatste dingen die we moeten doen. Op deze manier komt de bruiloft steeds dichterbij. Waar hebben jullie de ringen uitgezocht? En waar is jullie keuze opgevallen uiteindelijk? Laat het me weten in de comments beneden!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.