Wedding Wednesday: Bijna 1 jaar getrouwd!

Wedding Wednesday?! Dat is lang geleden, iets minder dan een jaar om precies te zien! Aankomende zaterdag zijn we een jaar getrouwd en vandaag wil ik dingen met jullie delen die het afgelopen jaar gebeurt zijn.

thumb_PICT2033_1024

Het afgelopen jaar is behoorlijk druk geweest, natuurlijk hadden we onze prachtige trouwdag en huwelijksreis waar je alles al over hebt kunnen lezen. Maar er is nog meer gebeurt.

  • We zetten ons huis te koop, wat een mijlpaal was dat. Zo lang naar toe geleefd en toen was het eindelijk zo ver.
  • Mijn zus kondigde aan te gaan trouwen! Nooit verwacht dat zij zou trouwen en nu komt hun grote dag steeds dichterbij.
  • We gingen naar de kerstmarkt in Düsseldorf, erg leuk maar ook erg druk. We gingen met mijn moeder en bonusvader en hebben een heel leuk weekend gehad. Niets hoefde en alle kon, heerlijk!
  • We verkochten ons huis, nog redelijk snel ook! Binnen 3 maanden was ons huis verkocht. Aan iemand die nooit is komen kijken maar dat maakte ons niet uit. We konden verder zoeken naar een nieuwe plek, een nieuw begin.
  • We gingen samen een nachtje weg naar Harderwijk in de kerstvakantie. Heerlijk relaxen met zijn 2 in de Zwaluwhoeve en lekker eten.
  • Op 1 januari kwamen we erachter dat we gezinsuitbreiding verwachten! De grootste mijlpaal van het afgelopen jaar. En ook gelijk van ons 2e huwelijksjaar haha! Eind augustus/begin september verwachten wij een klein jongetje.
  • Robin loopt de Rotterdam Marathon uit. Wat was ik trots op hem, iets wat hij zo graag wilde, heeft hij afgelopen april waar gemaakt. Het was zwaar in de hitte en met weinig training maar he did it!
  • We kochten eindelijk een huis, na lang zoeken en bijna 25 huizen bezocht te hebben, vonden we eindelijk onze nieuwe plek.
  • Op de valreep verhuizen we ook nog binnen ons 1e huwelijksjaar. Aankomende vrijdag is het eindelijk zover.

thumb_PICT1909_1024

thumb_PICT2086_1024

Wat een mooi jaar is het geweest, we gingen regelmatig met z’n tweetjes uit eten en weg. Maar natuurlijk hebben we ook gewoon lekker op de bank gezeten en lekker burgerlijk gedaan. Ik kijk enorm uit naar ons 2e jaar als getrouwd stel en benieuwd wat dat ons allemaal gaat brengen!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.