Wedding Wednesday: afgelopen zaterdag

thumb_IMG_5809_1024Afgelopen zaterdag waren we druk bezig voor de bruiloft! Het was de bedoeling dat ik zou ploggen, maar dat bedacht ik me pas rond 14.00 uur dus toen had het eigenlijk niet zoveel zin meer.

thumb_IMG_5813_1024Samen met onze ceremoniemeesters hadden we gepland om zoveel mogelijk te doen voor de bruiloft. Om 11.00 uur waren ze bij ons. We dronken eerst een kop thee en gingen vervolgens naar het winkelcentrum om nog wat spullen te kopen voor het ‘knutselen’. We waren nog op zoek naar een enveloppendoos, dat was best een uitdaging kan ik je vertellen!

Toevallig liepen we langs de Steps, waar ze een leuk jurkje in de etalage hadden hangen. Mijn vriendinnen vonden hem allebei erg leuk en waren nog op zoek naar een jurkje voor de bruiloft. Aangezien deze Steps uitverkoop had, gingen we naar binnen. We vonden twee jurkjes die veel op elkaar leken, dezelfde kleurtinten en een beetje dezelfde patronen maar een totaal ander model. Ze pasten allebei een jurkje en naast elkaar zag het er zo super uit! Geslaagd dus voor een prachtig feestlijk jurkje!

Als laatste gingen we naar de Xenos, voor de enveloppendoos. We vonden een mooie lichte houten doos, hij was licht beschadigd. We kozen nog wat lint om de doos op te leuken en liepen naar de kassa. Een van mijn vriendinnen bracht de schade direct ter sprake en het meisje achter de kassa haalde haar leidinggevende erbij. De houten box kostte 15,00 euro en ik ging er niet vanuit dat er meer dan 5,00 euro af zou gaan. Uiteindelijk kregen we de doos voor de helft mee! Wat een koopje, want het is makkelijk zelf te repareren.

Eenmaal thuis gingen we met zijn vieren lunchen. Robin had de tafel gedekt, broodjes gebakken, eieren gekookt en thee gezet.
Na de lunch gingen we aan de slag.

thumb_IMG_5811_1024thumb_IMG_5810_1024Ik werkte samen met Robin aan de bedankjes, terwijl de ceremoniemeesters heel stiekem in de andere kamer bezig gingen met de uitnodigingen.
thumb_IMG_5821_1024Ik maakte nog wat slingers voor de grote dag en we maakten de uitnodigingen klaar om te verzenden.

thumb_IMG_5816_1024thumb_IMG_5819_1024Nu de uitnodigingen verstuurd zijn, komt het echt dichtbij! Aankomende zaterdag ga ik samen met een heel lief vriendinnetje shoppen voor mijn bruidsmake-up. Zij zal ook mijn make-up verzorgen op de trouwdag, dus dat is super fijn! Robin gaat kijken voor zijn pak. Nog een paar maandjes…

Hier nog een sneakpreview van de bedankjes en nog andere decoratie.thumb_IMG_5827_1024thumb_IMG_5826_1024

Wat vond jij het leukste aan het voorbereiden voor de bruiloft? Laat me weten hoever jullie al zijn met de voorbereidingen!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

4 thoughts on “Wedding Wednesday: afgelopen zaterdag

  1. Super tof!
    Lijkt mij echt leuk om te DIY’en voor je eigen bruiloft 🙂

    1. Wij vinden het ook leuk om er zelf mee bezig te zijn. Bijkomend voordeel is dat het over het algemeen een stuk goedkoper is dan kant-en-klaar kopen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.