Wat doe ik het liefst?

Hoi!

In mijn sunshine award tag vertelde ik al dat ik heel goed was in ‘niets’ doen. Vandaag vertel ik je wat ik het liefst doe om te ontspannen.

IMG_3759

1. Ik kijk graag televisie. ‘s Avonds lekker op de bank, met zijn tweeën, een grote kop thee, kaarsjes aan, dekentje, HEERLIJK! Wij kijken een aantal series samen: Criminal Minds, Wie is de mol?, Once upon a time. Expeditie Robinson en Bluf. Zelf kijk ik ook graag naar Dokter Hart.

2. Hardlopen. Als je me dit een jaar geleden had gezegd, had ik je voor gek verklaard! Maar sinds een paar maanden kan ik echt mijn hoofd leeg maken tijdens het hardlopen, heel fijn want ik ben echt een piekeraar.

3. Koken en bakken. Ik kan er echt van genieten om een paar uur in de keuken te staan en iets lekkers te bereiden. Ik kan me ook tijdens het voorbereiden enorm op verheugen dat we dan met z’n allen aan tafel zitten. Helaas is onze vaatwasser paar weken terug overleden en is het dus niet al te praktisch om ‘grote’ gerechten te maken.

4. Naar de bioscoop gaan. Met vriendinnen of met vriendlief. Wij hebben een abonnement dus we gaan met enige regelmaat. Maar toch voelt het nog steeds als een avondje uit.

5. Borrelen of high tea’en. Mij maak je niet zo blij met een avondje dansen. Ik ga veel liever ergens zitten met een drankje of kop koppie / thee. Lekker bijkletsen. Dit hoeft niet per se buiten de deur te zijn, ook thuis doe ik dit erg graag!
6. Met make-up experimenteren. Nieuwe looks uit proberen, op de een of andere manier doe ik dit graag ‘s avonds. Als het dan niet werkt hoef ik de deur er niet mee uit hahah!
7. Homespa. Maskertjes, nagels lakken. Ontspannen. Als we een bad hebben (correctie: wanneer we een bad hebben) is het helemaal af!

Natuurlijk geniet ik ook van de kleine dingen: meezingen met een leuk liedje op de radio samen met vriendlief, gewoon samen bankhangen, dagdromen over de toekomst, lekker buiten zijn in het zonnetje.

Wat doe jij het liefst om te ontspannen?

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

One thought on “Wat doe ik het liefst?

  1. Ik ontspan ook in de keuken wanneer ik kook. Het snijden van groenten en het bedenken van combinaties. Ondertussen staat dan meestal muziek aan. Ik zing mee, meestal naast de noot helaas. Verder kijk ik graag tv en knuffel ik regelmatig met onze katten. Lekker iets drinken met mijn man op de veranda geeft ons een heel rijk en ontspannen gevoel.
    En ik zwem graag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.