Weekly Photos #26: soort van vakantie

Afgelopen week nam ik 1 dag vrij waardoor ik bijna een soort van vakantie had! Ik had namelijk 6 dagen vrij achter elkaar door Pasen. Kijk je mee naar onze volle week?

Maandag
IMG_1178Ik ben alleen thuis ‘s avonds dus ik eet lekker makkelijk maar toch gezond. Verse spinazie met tomaatjes en feta en een paar falafel balletjes.

Dinsdag
fullsizeoutput_27aFabian speelt lekker bij de opvang!

IMG_1187Maar helaas, ik word om iets over 5 gebeld door de kinderopvang, Fabian heeft 39,5 graden koorts. Helaas sta ik erg in de file maar eenmaal thuis, wil hij niks anders dan bij mama liggen. Arme jongen…

Woensdag
IMG_1190Gelukkig ben ik vrij, want Fabi heeft nog steeds koorts. Ik bak een cake voor mijn collega’s want we gaan samen even langs.

IMG_1192Hij is gelukkig weer helemaal opgeknapt en een boterham met pindakaas op mama’s werk gaat er wel in.

IMG_1193In de auto valt hij in slaap. Zo schattig.

IMG_1195Thuis op de bank met een cappuccino en een stukje chocola. Deze is erg lekker!

IMG_1196‘s Avonds speelt hij met papa met een schoon cupcake papiertje. Hij is helemaal gefascineerd en vermaakt zich prima 20 minuten.

Donderdag
IMG_1203Ik begin de dag met een ontbijtje en de nieuwste vlog van Mama to the Max.

IMG_1206Fabi draagt voor het eerst deze schattige schoentjes, ze zijn van Lidl van vorige zomer.

IMG_1208We gaan met Marly wandelen waar ze los mag lopen. Maar dit is haar reactie, ze gaat gewoon naast ons op de grond zitten.

IMG_1209Eenmaal weer thuis is het tijd voor fruit. Fabi banaan met pindakaas en ik druiven.

IMG_1211We gaan even boodschappen doen, luiers en billendoekjes #momlife haha. Ik heb al een hele tijd een knisperboekje aan de hoofdsteun gehangen voor hem maar hij deed er niks mee. Hij heeft hem nu ontdekt, ik hoorde hem de hele tijd knisperen onderweg naar huis.

IMG_1212Lunchtijd! Fabian probeert voor het eerst de fruit/groentespread van Blueband. Hij vindt het erg lekker en de hele boterham gaat op.

IMG_1213Ik heb een tosti met een beetje spinazie en tomaatjes.

IMG_1219Voor het middagdutje speelt Fabi nog even op de grond op z’n kamer. Helemaal zelf pakt hij de ringen van de stapeltoren.

IMG_1230Naast luiers en billendoekjes kocht ik ook nog dit. De &C kreeg ik bij Etos bij de doekjes, de kandelaars en stolp kocht ik bij Action en de sokjes bij Kruidvat. Die zitten trouwens fantastisch!

IMG_E1237Ik won via de Instagram van Mama to the Max dit geweldige dekentje en lakentje van Poetree Kids. Heel erg blij mee!

IMG_1239‘s Avonds maak ik lekker verse pasta. Zal ik eens ons recept delen? Het is namelijk heel makkelijk. Ook Fabi eet lekker pasta.

Vrijdag
IMG_1245
Fabi is helemaal schoon na een lekkere douche met papa! Ons kleine lachebekje.

IMG_1246We maken een lange wandeling met z’n viertjes en mijn schoonouders, we lopen wel 2 uur buiten.

IMG_1249Robin moet na het eten even iets weg brengen en komt terug met dit ijsje. Deze is zoooo lekker!

Zaterdag
IMG_1251Fabian heeft de laatste tijd nog al een slechte timing. Hij blijft veel wakker en als we dan bijna thuis zijn, valt hij in slaap!

IMG_1252Een vriendinnetje komt lunchen, nog voor haar verjaardag. Ik maak broodjes carpaccio en de roomkaas naar het recept van La Place, erg lekker en gezellig.

IMG_1254Fabi en ik zingen vaak liedjes, hij vindt dat erg leuk. Hier doet hij ‘klap eens in je handjes’. Op z’n blije bolletje, allebei 🙂

IMG_1255Dit is een voor-foto van Fabian’s ledikantje.

fullsizeoutput_2afDit is een na-foto, met het nieuwe, gewonnen dekentje!

IMG_1257‘s Avonds maak ik preitaart voor het eten, zo lekker…

IMG_1258Fabian heeft de stapeltoren helemaal door haha

Zondag
IMG_1260Ik ga 9km hardlopen met Fabian, en het ging behoorlijk goed. Ik heb dan ook de beste aanmoediging!

IMG_1261Nog even een stuk lopen met Marly, pasen en ik zie de eerste lammetjes!

IMG_1265Nog steeds erg blij met onze kinderwagen, de Joolz wagens zijn namelijk altijd op tafelhoogte, waardoor je altijd een kinderstoel bij de hand hebt!

IMG_1263We eten bij mijn vader en bonusmoeder. Als voorgerecht hebben we mosterdsoep met spekjes.

IMG_1266Het hoofdgerecht is roergebakken spinazie met hazelnoten, zoete aardappelfrietjes en beenham. Alles is vegan voor mijn zusje en schoonzusje (behalve de beenham natuurlijk).

IMG_1267Mijn vader heeft echt z’n best weer gedaan. Vegan brownie en ijs van puur fruit. Dat door Fabi heeeel erg gewaardeerd werd!

IMG_1268Zo’n blije baby! Hij heeft een paasei gekregen en zit bij mijn schoonzusje op schoot, wat wil je nog meer?!

Maandag
fullsizeoutput_2b0Mijn moeder/oma is jarig! Maar wij krijgen ook cadeautjes van mijn stiefbroer. Een heel mooi eetsetje van Disney en z’n eerste duplo.

IMG_1285Voor oma heeft Fabi (met een beetje hulp van mama en papa) een schilderijtje gemaakt. Mijn moeder was er erg blij mee!

IMG_1286Op de terugweg ben ik een beetje moe, ik ben alleen met Fabi dus besluit om even te stoppen voor koffie. Toch interessant hoe ze je naam altijd iets anders weten te maken bij Starbucks…

Een hele volle week, die bijna een vakantie leek! Heerlijk. Hoe waren jouw paasdagen?

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.