Vlog 2: mijn reisje naar New York

Begin februari ging ik met mijn zus naar New York. Nouja, ik ging vanuit Nederland en zij vanuit Sint Maarten en we ontmoetten elkaar daar. Vandaag vertel ik je meer over de achtergrond van onze reis New York en deel ik onze vlog!
Toen ik 18 was, spraken mijn zus en ik af dat als ik 21 was we samen naar New York zouden gaan. Helaas was dat er nog steeds niet van gekomen en was ik inmiddels bijna 26! Dat kon echt niet. Dus besloten we in juni 2018 te boeken voor New York.

Ik zou vanuit Amsterdam vliegen, via Reykjavik naar JFK en mijn zus vanuit Sint Maarten naar JFK. We zouden elkaar daar ontmoeten. We kozen dan ook 2 vluchten die qua aankomsttijden dichtbij elkaar zaten en dan moest het goed komen.
En dat kwam het zeker.

We waren allebei vrij snel door de douane en vonden elkaar na even zoeken. In de vlog zie je donderdag tot en met zondagavond. Waarin we heel veel liepen, heel veel van New York zagen en heel veel aten. Ik hoop dat je de vlog weer leuk vindt!


 

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “Vlog 2: mijn reisje naar New York

  1. Super leuk om weer te zien! Vooral mijn gare zwaai aan t eind😂🙈

    1. ik heb hier zooo hard om gelachen! En elke keer weer 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.