TheBreakfastClub: Scrambled Sundays

Afgelopen zondag gingen we met TheBreakfastClub naar het eerste ontbijt event van Breakfast in Rotterdam: Scrambled Sundays. 

thumb_IMG_9382_1024

Via de Instagram pagina van Breakfast in Rotterdam zagen we dat ze, in samenwerking met Rauwdouwer en Green Delight, een leuk event gingen organiseren: Scrambled Sundays. Wij, als ontbijtliefhebbers, moesten daar natuurlijk bij zijn! Om 9.30 uur waren wij bij Rauwdouwer aan de Westzeedijk, waar 2 lange tafels mooi gedekt waren. Er lagen menukaartjes klaar zodat we alvast konden zien wat voor lekkers we voorgeschoteld gingen krijgen. Maar goed dat ik alleen een banaan had gegeten thuis!

Omdat Fabian ook mee was deze keer, hadden we een plekje uitgezocht aan de zijkant zodat ik de kinderwagen ergens kwijt kon en makkelijk naar het toilet kon als meneertje verschoond moest worden. Met gezellige gitaarmuziek op de achtergrond, gingen we eten.

thumb_IMG_9389_1024

thumb_IMG_9390_1024Ik begon met een American pancake met nutella en pindakaas, erg lekker! Daarna nam ik een stuk vegan bananenbrood en een English muffin met kalkoen, bacon en avocado. Als laatste nam ik nog wat van de sweet bitesmillionaire shortbread, lemon square en een chocolade noten koekje. Koffie, thee, sap en water met munt en citroen was er onbeperkt. Goede afwisseling en veel verschillende hapjes!

thumb_IMG_9392_1024Japanse pannenkoekjes met vers fruit en rijststroop

thumb_IMG_9387_1024Toast met avocado en vegan scrambled eggs

We waren erg enthousiast over Scrambled Sundays! We hoefden niet te kiezen wat we wilden nemen, we konden van alles proberen en er was voor ieder wat wils. Halverwege was er nog een raffle waarbij er leuke prijzen werden verloot. De live muziek was ook heel leuk en paste goed bij de zondagochtend en de sfeer die de dames van Breakfast in Rotterdam,  naar onze mening, wilde uitstralen.

Aan het einde konden wij nog feedback geven over het ontbijt. Ons enige puntje van aandacht was meer ruimte aan tafel en de verschillende gerechten op 1 schaal te presenteren zodat je makkelijker alles kon proberen. Doordat we nu 1 gerecht per schaal  hadden, maakte je wel makkelijk contact met de andere mensen aan tafel, wat erg gezellig was!

thumb_IMG_9401_1024

Woon je in Rotterdam of omgeving? Volg dan zeker Breakfast in Rotterdam op Instagram of like ze op Facebook om hun acties in de gaten te houden. Ze hebben regelmatig winacties en gaan nog een Scrambled Sundays organiseren. Wij zijn daar zeker weer bij!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.