The Breakfast Club: #2 Baker&Moore

Vorige maand zijn we begonnen met The Breakfast Club, we hebben toen gegeten bij Coffeelicious. Zoals beloofd zouden we meer adressen voor ontbijtjes testen, dus vandaag weer een review, dit keer van Baker&Moore!thumb_IMG_8427_1024

Afgelopen zondag gingen we naar Baker&Moore, gelegen aan de Westblaak in Rotterdam. We besloten pas de avond van te voren dat we hier naar toe gingen, voornamelijk omdat zij ook een gedeeld ontbijt aanbieden. Op deze manier kan je verschillende dingen proeven.

Het ontbijt bestond uit verschillende soorten brood, croissant, ontbijtkoek, gekookt eitje, verschillende soorten ham en kaas, pindakaas, jam, humus, kruidenkaas, wat verse groenten en vers geperste jus d’orange. Dit alles krijg je voor 12,50.
Bij het bestellen had ik aangegeven dat ik zwanger ben, daardoor kregen we ook een bakje tonijnsalade omdat ik de ham niet mocht hebben. Dit zit dus niet standaard bij het ontbijt.

Het brood was onwijs lekker knapperig en luchtig en we vonden dat het beleg goed gevarieerd was. De boter, de roomkaas en de jam vonden we echter niet zoveel. Maar we kregen, uiteraard, gewoon extra boter toen we hierom vroegen.
Het eitje was, voor ons, perfect gekookt. Precies medium, niet te hard en niet te zacht. Een leuke toevoeging vonden wij de ontbijtkoek, echter kregen we dit niet meer op omdat er zoveel lekkers was.

De thee moesten we los bestellen, dus in vergelijking met ons vorige ontbijt bij Coffeelicious, was er niet zoveel veranderd. Vonden we het daar juist jammer dat we geen sapje bij het ontbijt kregen, kregen we hier juist geen warme drank. Je kan natuurlijk ook niet alles hebben.
Het ontbijt was iets duurder dan het vorige en hoewel het eten erg lekker was en van erg goede kwaliteit, was het wel meer normaal. Dingen die je thuis ook op tafel kan zetten bij het ontbijt of de brunch. Wat dat betreft gaat onze voorkeur meer uit naar wat meer luxe, daarvoor eet je toch buiten de deur 🙂

Wat is jouw voorkeur voor ontbijt en wat vind je van de producten die we hier kregen? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “The Breakfast Club: #2 Baker&Moore

    1. Bedankt voor de tip! Kunnen we zeker ook naar toe 🙂 ik zal het voorleggen aan The BreakfastClub!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.