Tag – Sunshine award

Hoi!

DSCF0614

Door Deez werd ik genomineerd voor de Sunshine award. Dankjewel! De bedoeling is dat ik 7 feitjes over mezelf deel en dat ik 7 mensen tag. Die 7 mensen taggen gaat niet lukken, ik volg niet zoveel blogs waar ik de mensen persoonlijk van ken (behalve Desiree).
Daar gaan we!

1. Ik heb tot mijn 18e in Zwolle gewoond. Ik woon dus eigenlijk pas 4 jaar in Rotterdam. Hoewel ik altijd graag weg wilde uit Zwolle, en naar de grote stad wilde verhuizen, mis ik de rust nu stiekem best wel. In Rotterdam is het altijd druk, ik ben echt kapot na een dag in het centrum te zijn geweest.
2. Hoewel ik dol ben op taarten, cupcakes en koekjes bakken, eet ik ze zelf bijna niet! Ik hou vooral niet zo van taarten met marsepein maar vind het wel super om te maken.
3. Ik had nooit verwacht van mezelf dat ik 10km zou hardlopen! Anderhalf jaar geleden vond ik hardlopen verschrikkelijk en was ik niet vooruit te branden. 5 km was echt mijn max. Dat zeg ik nu over 10, dus wie weet…
4. Ik eet bijna geen koolhydraten! Ik eet geen brood, pasta, rijst en aardappels. Ik hou dit nu al iets meer dan een jaar vol. Soms eet ik het wel, als ik er echt echt echt zin in heb! Maar dan moet het wel superrrr lekker zijn!
5. Ik kan heel goed niks doen. Beetje tv kijken, pinterest, facebooken, bloggen. Lezen doe ik eigenlijk te weinig, ik ga er gewoon niet voor zitten. In de trein neem ik de laatste tijd wel graag mijn boek mee.
6. Dit is echt geen geheim: ik ben een huge Disneyfan! Ik vind alles leuk; de parken met hun sfeer, leuke attracties, lieve mensen, lekker eten, vrolijke muziek; de films, met de mooie muziek en leuke verhalen; zelfs sommige gadgets! Ik voel me dan weer echt een kind!
7. Ik zing de hele dag, de buren worden er af en toe gek van. Ook in de auto kan goede muziek me echt opvrolijken als ik weer eens in de file sta.

Dat was het! Pff best moeilijk!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.