Shopweekend!

Hoi!

Afgelopen week nam ik afscheid bij mijn oude werk. Als afscheidscadeau kreeg ik een cadeaubon van de Bijenkorf. Toevallig had een vriendin mij pas gevraagd of ik zin had om te gaan shoppen en haar advies wilde geven over make-up. Dat liet ik me geen twee keer zeggen! En zo kwam het, dat ik de dag na het I love beauty event, nog een keer ging shoppen voor make-up en kleding. Ditmaal in Rotterdam!

IMG_4347

Om 11.45 uur was mijn vriendin Annemiek bij mij, nadat ik haar opmaakte, vertrokken we naar de tramhalte. Om ongeveer 13.00 uur waren we in de stad. We snelden direct naar de Bijenkorf, waar ik bij MAC iets van de kerstcollectie uit wilde zoeken en zij een mooie lipstick voor dagelijks gebruik wilde scoren. Na ongeveer 10 minuten waren we er allebei wel uit! Ik ging voor de MAC Keepsakes Gold lip  + Eye bag (binnenkort een review) en Annemiek voor een mooie lipstick.

IMG_4343

Na nog even gesnuffeld te hebben bij Estée Lauder (doet ze het wel of doet ze het niet?), liepen we naar de V&D. Hier was het ook weer twijfelen in de shop-in-shop Ici Paris XL, maar wel een goede score voor Annemiek. We aten een broodje en gingen terug naar de Bijenkorf, ja hoor ze deed het toch! We kregen een sample van de heerlijke nieuwe geur van Estée Lauder; Modern Muse. 

Dille&Kamille is toch wel één van mijn favoriete winkels als het aankomt op kookspulletjes en woonaccessoires. Hier kocht ik een heel erg leuk kaarsenhoudertje en een suikerschepje (je weet wel, zo eentje die een kruidenier heeft).

Bij de H&M sloeg ik flink in! De buit: 3 broeken, een mooie trui, een wit basic hempje, een wit basis shirt met lange mouwen en een leger groen shirt met lange mouwen. Ook bij H&M HOME kocht ik wat leuks! Kerstservetten en een cadeautje.
Ook bij Hunkemöller kon ik goed slagen, waarna ik bij Etos nog een goede foundation kocht van Max Factor. IMG_4348

IMG_4349

Het was inmiddels 16.30 uur en nadat we nog even snel langs de Albert Heijn ging voor het laatste ingrediënt voor het avond eten, namen we de tram terug naar huis.

Een heel geslaagde dag, nog nooit eerder met deze vriendin geshopt, maar we zijn een goed shop-duo! Bovendien ben ik vandaag nog meer verliefd geworden op de Bijenkorf en alle mooie merken die ze daar verkopen!

 

Liefs,
Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

One thought on “Shopweekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.