Shoplog herfst winter 2019/2020

Ik heb voor jullie een kleine shoplog vandaag. Twee weken geleden ging ik alleen met de kindjes winkelen. Of eigenlijk; ging ik naar Primark om hun wintergarderobe uit te breiden. Kijk je mee wat ik heb gekocht?

Fabi is heeeel blij met z’n nieuwe jas!Al eerder kocht ik voor Fabi broeken bij H&M en Hema en schoenen bij H&M. Qua shirts, truien en blousen had hij nog niet zoveel. Ook een warme winterjas en muts ontbraken nog, dus daarvoor gingen we naar Primark. Eerlijk gezegd was ik daar nog nooit eerder geweest en ging er een wereld voor me open. Leuke kleertjes voor een goede prijs. Want kinderkleding wordt nu eenmaal snel vies of slijt snel en dan vindt ik het zonde als het niet nog een ronde mee kan.

Deze jasjes zijn heerlijk dik en de kleur is lekker fris. Normaal zou ik gaan voor donkerblauw maar deze heldere blauw vonden we ook erg mooi.

Daarbij zocht ik deze muts en wanten uit. Het staat bij beide erg schattig omdat ze van die felblauwe ogen hebben. De pompom op de bovenkant vind ik een leuk detail. Alleen sjaal hadden ze niet.

Ollie vindt z’n muts ook mooi!

Deze flanellen overhempjes zie ik voor me onder deze beige/ gebroken witte trui. Fabi mocht de kleur van de flanel uitkiezen en koos voor deze gele. Het staat ze erg leuk! De trui hebben ze nog niet aangehad want dat was nog een beetje te warm.

Nog een item dat Fabi zelf gekozen heeft voor hem en Ollie. Een lekkere sweater met leuke bosdieren erop. Staat heel leuk met een groene of bruine broek eronder.

Deze spijkerblousen zijn heel leuk voor zo maar ook onder een witte kabeltrui met het kraagje erboven.
Het lichtblauwe overhemd is het enige waarvan ik maar 1 stuk gekocht. Deze was er helaas niet in Ollie’s maat.

Als laatste kocht ik 2 sets van deze Mickey hydrofiele doeken. Super leuk om volgende maand ook mee te nemen naar Disneyland en de kindjes worden er heel blij van en van de prijs werd ik weer heel blij: 5,50 euro voor 3 stuks.

Dat was het! Voor Fabi kocht ik alles in maat 92 en voor Ollie alles in maat 68. Daar zit hij nu nog niet in maar als het wat kouder wordt, denk ik wel. In totaal was ik 116 euro kwijt. Vond ik reuze meevallen voor 15 items!

Shop jij weleens bij Primark? Wat voor stijl houd je van voor jouw kinderen? Laat het me weten in de reacties hieronder of op social media!

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “Shoplog herfst winter 2019/2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.