Shoplog Fabian lente/zomer 2019

Fabian is inmiddels, met zijn ruim 1,5 jaar (19 maanden) uit maat 80. Dat betekent dat ik weer mocht shoppen voor nieuwe kleding in maat 86! Super leuk en met alle nieuwe lente en zomercollecties, was dat geen straf (behalve voor onze portemonnee)! Benieuwd wat wij kochten?

Wat ik heerlijk vond aan het feit dat hij nu maat 86 heeft, is het feit dat hij bijna niet meer over de grond kruipt en de broekjes dus minder hard slijten. Daarnaast krijgen we nog maar heel weinig kleding voor hem dus nu komt (eindelijk) onze kledingstijl naar boven in z’n kast. Dat wil zeggen: vrij netjes, weinig printjes, veel donkerblauw en kraagjes (zoals je hierboven al kan zien).

Ondanks het feit dat hij langzaam groeit en dus heel lang doet met 1 maat (hij draagt ook nog steeds dezelfde schoenen in maat 20), wil ik niet al te veel geld uitgeven omdat er nogal eens iets erg vies wordt of stuk gaat. Ik shop daarom bij verschillende winkels. Een paar kennen jullie zeker (H&M en Zeeman) maar ook shopte ik voor het eerst bij Buissonnière. Een Belgisch kledingmerk dat helemaal onze stijl is maar toch een leuk prijsje! Oké, hier komen de items die we kochten.

Dit zwemsetje is van H&M en heeft UV factor 50. Ideaal voor in de zomer! Het is maat 86/92 dus hij kan even vooruit.

2 overhempjes, 1 lichtblauw en een witte met boordkraagje, ook van H&M.

Deze 2 polo’s zijn van H&M en die had hij vorig jaar ook. Ze hebben een goede prijs (rond de 5 euro) en blijven echt mooi, ook na veel wassen. De gestreepte is maat 86/92.

Een klassiek blauw vest en natuurlijk een shirt met lange mouwen en Bretons streepje mogen niet ontbreken en zijn kast. Beide zijn van de H&M en  vallen ruim. Het shirt is ook maat 86/92 dus kan hij nog een hele poos aan.

Deze 2 shirts kwamen in een set, van H&M.

‘Hé, Rais, deze grijze polo had je toch al?’ Jup, maar ik wilde ook graag de donkerblauwe polo en die was alleen nog verkrijgbaar in set, haha! En als laatste van H&M deze witte polo, altijd goed.

Bij Zeeman kocht ik 3 strakke broekjes. Een lichtgrijze en 2 donkerblauwe. Deze zitten heel mooi bij hem omdat hij zo smal is.
Ook kocht ik dit simpele blauwe shirt met lange mouwen voor maar 2,99! Super leuk met een kraagje eronder, zoals op de foto boven dit artikel.

Bij Buissonnière kocht ik dit houtje-touwtje jasje in maat 92 (voor het najaar) en 2 witte rompertjes met kraag. Ik had nog niet eerder hier besteld maar de kwaliteit is super mooi en de prijs is echt fijn.

Alle items zijn van de nieuwe collecties en waarschijnlijk nog wel verkrijgbaar. Ik ben benieuwd! Wat is jouw stijl voor je zoon? Laat het me weten in de comments hieronder.

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.