Review: W7 Naked Nudes Eyeshadow Palette

 

Hoi!

SAMSUNG CAMERA PICTURESPas geleden kocht ik dit oogschaduwpalette van W7 bij Make-up Musthaves. Vandaag lees je de review!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Hier zie je de swatches. Het oogschaduwpalette kreeg de naam Naked, dit past erg goed. De kleuren zijn namelijk heel erg licht, sommige (zoals de tweede kleur) vallen zelfs bijna weg op mijn huid. Over de swatches ben ik niet geheel enthouasiast. Echter, heb ik vaker gehoord dat matte oogschaduws minder goed gepigmenteerd zijn dan oogschaduws met een glitter.

W7_oogschaduwpalette_naked-1Dit is een look die ik creëerde met dit palette. Behoorlijk naked! De oogschaduw heeft behoorlijk wat fall out en heeft ook echt een oogschaduwbasis nodig. Hij dekt dan veel beter.

Ik ben niet heel erg enthousiast over dit palette, de kleuren zijn zo licht, dat het bij mij bijna weg valt. Jammer! Voor €4,49 zijn er een boel mooiere paletten te koop.

Hm, jammer, ik ben niet geheel tevreden over dit palette. Maar ja, je kan niet over alles enthousiast zijn! Heb jij weleens iets gekocht waar je achteraf niet tevreden over was?

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *