Review: Tangle Tweezer

Hoi!

Als er een ding in mijn ochtendroutine qua beauty en make-up écht veel tijd kostte, dan was het mijn haar borstelen wel! Vaak genoeg deed ik daar zo een half uur over. Tot ik de anti-klitspray van Glisskur opnieuw vond. Maar elke dag die spray gebruiken was eigenlijk ook geen doen en elke maand toch weer een bedrag aan iets, waar je het liever niet aan uitgeeft… Tot ik hoorde over de Tangle Tweezer, een haarborstel-hype uit Engeland. Na lang wikken en wegen, besloot ik hem toch te kopen. En vandaag, review ik hem voor jullie!DSC_0001

De Tangle Tweezer heeft een simpel uiterlijk en geen handvat. Dat is voor mij op zich wel handig, want in het verleden hing vaak de borstel in mijn haar en het handvat in mijn hand… Ik heb gekozen voor een simpele zwarte borstel, maar hij is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar.  DSC_0002Door de korte haren beloven ze dat je gemakkelijk en zonder pijn je haar kan ontklitten. De vorm van de borstel is ergonomisch waardoor hij prettig in de hand ligt. Hij is te gebruiken op droog én nat haar maar niet in combinatie met een föhn.

DSC_0004DSC_0003Hier zie je goed hoe kort de tanden zijn van de borstel. DSC_0006De ergonomische grip.

Ik moet eerlijk bekennen, dat ik erg moest wennen aan de Tangle Tweezer, voornamelijk aan de korte haren. Maar nu ik gewend ben, wil ik niets meer anders. Ik gebruik hem nu ongeveer 2 weken en ben elke dag maar een paar minuten kwijt aan mijn haar borstelen. Ook wanneer ik nat haar heb ‘s ochtends. Gedurende dag blijft mijn haar goed in model zitten en ziet het er bijna nog ‘pas geborsteld’ uit.

De Tangle Tweezer is een duurdere haarborstel dan die je koopt bij de drogist, namelijk 16 euro. Hij is te koop bij sommige kappers en online.
Ik heb wel gezien dat er ook een dupe te koop is, maar hier heb ik geen ervaring mee en ik weet dus ook niet of deze net zo goed is als de originele.

Heb jij ervaring met de Tangle Tweezer? Of de dupe? Laat het me weten ik ben erg benieuwd. Of heb jij een ander haarproduct waar je niet zonder kan?

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “Review: Tangle Tweezer

  1. maybe worth a try haha bij mij duurt t ook lang… en borstel mijn haar doordeweek zelden daardoor… waardoor het in het weekend nog langer duurt om het te borstelen… sooo I might have to buy this tangle tweezer

  2. Sooo I bought it! Hij was $10,79 en hij is blauw. Ze hadden ook salmon/oranje-roze mr ja ik hou meer van blauw. En jaaaa hoor t werkt als een tierelier. Nat, droog, zelfs na t zwemmen in zee, is mijn haar makkelijk door te kammen. Ik vind t een goede aankoop en ben er blij mee! Dankjewel voor de tip!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.