Review: Sleek Blush Life’s a Peach

Hoi!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Daar is hij dan ein-de-lijk! De review van de Sleek blush: Life’s a peach! Lees gauw verder, voor de swatches en het uiteindelijke resultaat.

Allereerst, de verpakking; het doosje waarin deze perzikkleurige blush zit verpakt, is simpel en elegant. Het is een simpele zwarte, platte verpakking, met zwarte letters. Het doosje gaat niet makkelijk open. Kan een voordeel zijn (wanneer je op reis gaat), maar wanneer ik thuis ben en de blush in de la ligt, wil ik hem makkelijk kunnen openen. Wel vind ik het ideaal dat het kleine doosje een spiegeltje heeft. Dit is zeker een pluspunt!

SAMSUNG CAMERA PICTURESDe blush is fel oranje, zoals je hier kunt zien!


SAMSUNG CAMERA PICTURES
Maar ontzettend goed gepigmenteerd! Dit was het resultaat van een veeg. De huid van mijn handen is natuurlijk veel donkerder dan in mijn gezicht. Ik was daarom erg benieuwd naar het resultaat op mijn wangen.

sleek_blush-1Woow! Wat een mooi, subtiel resultaat! Ondanks dat de blush zo goed gepigmenteerd is, kan je hem goed opbouwen. Wat ik echt een voordeel vind, je wilt immers niet gelijk oranje wangen!sleek_blush-3Ik vind het een erg natuurlijk resultaat, dit komt ook grotendeels doordat de blush een matte finish heeft. Je kan er natuurlijk altijd een highlighter bij aanbrengen, voor wat extra glans.

Verder draag ik op deze foto’s:
– Max Factor CC Cream 40 Fair
– MAC Prep&Prime Transparent Powder
– Benefit Mascara They’re real
– Yves Saint Laurent Rouge Volupté nr. 6

De Sleek Blush Life’s a Peach is online te koop bij onder andere: Makeup Musthaves voor 5,99!

Wat vind jij van deze blush? Heb jij al eens eerder producten van Sleek geprobeerd?

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

One thought on “Review: Sleek Blush Life’s a Peach

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.