Review: Sally Hansen Miracle gel

Hoi!

Eerder kon je hier mijn shoplog lezen. Waar ik onder andere de Sally Hansen Miracle Gel aankondigde. Beloofd is beloofd: de review van deze gelnagellak ZONDER lamp!

DSC_0139

Ik koos de kleur 180 Rosey Riviter en uiteraard de topcoat. De lak brengt fijn aan met een breed kwastje. De lak is niet dik waardoor je snel een volgend laagje aan kan brengen.

DSC_0140

Ik bracht 3 dunne laagjes aan. Met 2 lagen was de nagellak ook al dekkend maar met een derde laag kon ik een klein beetje corrigeren. Na het drogen van de kleur, kan je de topcoat aanbrengen. De gel topcoat is dik en duurt hierom ook wat langer om te drogen. Ik dacht dat hij al droog was, maar dat had ik niet goed. Waardoor ik 1 nagel opnieuw moest doen 🙁

Belangrijk met de topcoat is, is dat je hem goed over je gehele nagel aanbrengt. Zoals je kan zien is dat bij mij niet overal goed gegaan. En is de topcoat van dichtbij dus ‘zichtbaar’.

DSC_0172

Dit is mijn dominante hand (rechts) na 8 dagen! Alleen een klein wit randje omdat mijn nagel gegroeid is. Bij mijn middelvinger brak na 2 dagen een stukje nagel af maar om het goed te testen heb ik de nagellak laten zitten. Er is dan ook verder geen nagellak af.

DSC_0170Dit is mijn linkerhand na 8 dagen.

Ik ben positief verrast! De nagellak blijft goed zitten. De prijs per potje is wel wat aan de hoge kant (tussen de 10,50 en 12,50) en je hebt altijd 2 potjes nodig, tenzij je de topcoat thuis hebt staan. Maarja, als je nagellak wel ruim een week blijft zitten is het wel een stuk goedkoper dan een manicure én sneller!

Ik ben erg enthousiast over de Sally Hansen Miracle Gel en zou deze zeker aanraden. De nagellak is te koop bij Etos en de parfumerie zoals Ici Paris XL en Douglas, in maar liefst 47 kleuren!

Ik ben benieuwd! Heb jij de Sally Hansen Miracle Gel al een geprobeerd? Wat vond jij van het resultaat?

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

One thought on “Review: Sally Hansen Miracle gel

  1. Misschien ga ik het ook proberen hier is geloof ik ook 10.50 ($) per potje. Thnx voor je review!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.