Review: Philosophy 3-1 Cleanser

Hoi!

Pas geleden ben ik veranderd van verzorgingsproducten voor mijn gezicht. De cleanser, make-up remover en crème heb ik veranderd. Binnenkort lees je meer over de de make-up remover en crèmes. Vandaag vertel ik iets over de cleanser.

thumb_DSC_0087_1024Ik ben overgestapt naar de Philosophy Purity 3-in-1-cleanser. Deze cleanser gebruik ik elke ochtend om mijn gezicht te reinigen. Maar je kan hem ook ‘s avonds gebruiken om je make-up te verwijderen.

Om mijn make-up, met name oogmake-up, te verwijderen met deze cleanser vond ik erg spannend. Ik wist namelijk niet van te voren of ik het met het wrijven in mijn ogen zou krijgen en of dat dan heel erg zou prikken, waarna ik dan met rode, irriterende ogen zou rond lopen. Ik heb dit op vakantie uitgetest toen ik mijn waterproof mascara niet goed verwijderd kreeg. Gelukkig kreeg ik nergens last van en was de mascara van mijn wimpers af!

Ik merk dat sinds ik deze cleanser gebruik mijn huid minder vet is en ik heb minder last van onzuiverheden. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik hem gekocht heb! Het is wel even een investering, de grote fles kost namelijk bijna 20,00 euro. Ik doe hier dan wel heel erg lang mee. Ik heb maar een klein beetje nodig per keer. Ik gebruik hem nu al bijna 4 maanden en ik ben nog niet eens op de helft. Ik  verwacht dat ik misschien wel een half jaar met 1 fles kan doen. Dat is super lang! En 20,00 euro verdeeld over 6 maanden, valt dan wel weer mee.

Ook kocht ik voor op vakantie het kleine flesje. Deze kost bijna 10,00 euro, maar gebruik ik alleen als ik op reis ben.

De gezichtsreinigingslijn bestaat ook nog uit een dag- en nachtcrème en een scrub. Philosophy is te koop bij de parfumerie.

Ben jij bekend met het merk Philosophy? Ze maken ook heerlijke douchegels!
Ik vind het de investering waard. Welke gezichtsreiniging gebruik jij het liefst?

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.