Review: OPI Soft Shades Pastels

Op 11 april is er een nieuwe collectie van OPI uitgekomen! Met prachtige pastel tinten, want pastel is het helemaal en het zijn fijne kleurtjes die je doen denken aan het voorjaar. Ik kocht het setje met mini’s, waarin 4 kleuren zitten. Ik laat jullie de swatches zien en vertel wat ik ervan vindt.

thumb_DSC_0765_1024

In het setje zitten dus 4 kleuren. De collectie bestaat in totaal uit 6 kleuren.

thumb_DSC_0766_1024

Van links naar rechts: This cost me a mint – It’s in the clouds – Stop it I’m blushing! – It’s a boy!
De kleuren die ik niet heb zijn; I am what I amethyst, een paars blauwe kleur, One chic chick, een gele nagellak. Van die laatste vind ik het heel erg jammer dat ik die niet heb want die is echt prachtig en vrolijk!

thumb_DSC_0774_1024thumb_DSC_0775_1024

Excuse me for the mess! Ik heb zulke onwijs droge handen en dat wordt natuurlijk niet beter als je veel nagellak remover gebruikt om swatches te maken!

thumb_DSC_0769_1024 thumb_DSC_0773_1024De groene en blauwe nagellak dekken niet super goed. Hoewel ik de kleuren echt heel schattig vindt, valt de dekking me een beetje tegen.

thumb_DSC_0776_1024 thumb_DSC_0781_1024 thumb_DSC_0782_1024thumb_DSC_0783_1024De dekking van de roze en witte nagellak is een stuk beter, hoewel dit toch de lichtste kleurtjes zijn van de 4, ha!

De kleurtjes vind ik erg mooi maar de dekking kan een stuk beter. Zeker voor het geld van OPI. Dit zijn mijn eerste lakjes van OPI, normaal heb ik altijd Rimmel. Wat ik ook erg jammer vindt, zijn de kwastjes. Het is een traditioneel nagellak kwastje, waar in principe niets mis mee is. Maar andere merken, zoals Rimmel, werken met een afgerond kwastje waardoor de lak makkelijk aanbrengt en je minder op je vingers krijgt (voor de onervaren lakkers hihi). Wat mij betreft hadden ze de collectie iets eerder moeten uitbrengen, nu komt hij net na Pasen uit. Gemiste kans!

Dit setje met 4 mini’s bevatten elk 3,75ml en is verkrijgbaar voor 22,95. De full size potjes bevatten 15ml en kosten 14,95 per stuk.. OPI is verkrijgbaar bij Douglas en Bol.com

Mijn favoriete kleuren zijn Stop it I’m blushing en It’s in the clouds. Welke kleur vind jij het mooist? Misschien dat ik toch nog de andere kleuren ga kopen, ik denk er nog even over na. Laat me weten wat jij van deze collectie vindt van OPI in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.