Review: MUA highlighter Opalescent Amber

Afgelopen zaterdag was ik even in Rotterdam centrum. Ik had met mezelf afgesproken om niets te kopen. Maar toen liep ik in de Kruidvat tegen deze highlighter aan van Make Up Academy. En brak ik de afspraak met mezelf…

MUA highlighter

Highlighters zijn sinds een aantal jaar helemaal hip in de beautywereld. Het geeft je gezicht meer vorm en een mooie glans. Je kan het op verschillende plekken op je gezicht aanbrengen, waaronder; midden van je voorhoofd, neusbot, wenkbrauwbot, binnenste ooghoek en jukbeenderen. Die laatste 3 zijn de plekken waar ik het voornamelijk aanbreng. Een highlighter zoals in dit artikel vind ik persoonlijk niet zo mooi op je voorhoofd omdat het dan snel kan lijken of je zweet. Anywayshighlighters dus, eerder voornamelijk bij de duurdere merken verkrijgbaar maar ook de drogisterij merken hebben het ontdekt. Kijk mee naar mijn aankoop!

MUA highlighter

De highlighter is dus van Make Up Academy in de kleur Opalescent Amber. Een oudroze kleur met een flinke shimmer. Een warme ondertoon waardoor ik erg nieuwsgierig was. Vaak hebben roze highlighters een koele ondertoon en dat wilde ik juist niet. Een gouden highlighter had ik, dus eens iets anders uitproberen!

Tijd voor de swatches!MUA highlighter

MUA highlighter

De highlighter is ontzettend goed gepigmenteerd. De kleur is ook helemaal wat ik er van verwacht had. Een heel mooie oudroze kleur die flink glanst. Zeker in het zonlicht geeft het een mooie glow.

MUA Highlighter fullface

Een fullface look. Het is een vrij lichte glans waardoor het erg natuurlijk oogt.
Verder heb ik de volgende producten gebruikt:
* Catrice eyebrow powder
* Etos Volume mascara
* MAC Prep+Prime transparent powder
* MAC A whole lotta love blush
* MAC Scream louder lipstick

Voor de ooglook maakte ik gebruik van het Urban Decay Naked 1 palette.
* op het bewegend ooglid: Sidecar
* buitenste ooghoek en crease: Buck
* binnenste gedeelte crease: Naked
* binnenste ooghoek en wenkbrauwbot: Virgin
* onderste wimperrand: Sidecar

Omdat ik onder de zonnebank ga, draag ik even geen foundation. Door dat mijn eigen kleur niet meer helemaal passend is en ik nog even wil wachten tot ik echt bruiner ben, heb ik nog geen geschikte kleur gekocht. Daarnaast is mijn huid wel lekker rustig nu en op die manier is mijn huid in een goede conditie voor de bruiloft!

Ik ben super blij met deze aankoop en denk dat ik deze ook ga dragen op de bruiloft.

MUA is te koop bij onder andere kruidvat en verschillende webshops voor 5,99.  Make Up Academy heeft op dit moment 3 highlighters in het assortimentt. Een erg goede budget highlighter, zeker het proberen waard wanneer je nog weinig ervaring hebt met dergelijke producten of een kleiner budget hebt.

Highlighters zijn hele mooie producten die natuurlijk niet kunnen ontbreken in de stash van een zelf uitgeroepen beautyblogger. Gebruik je weleens highlighter en wat is je favoriet? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

7 thoughts on “Review: MUA highlighter Opalescent Amber

  1. Oh, ik vind deze echt een hele mooie kleur hebben! Je hebt ‘m ook mooi op de foto gekregen en hij staat je goed!

  2. Wauw, deze is zeker erg mooi! Mijn favoriete highlighter is nu de Watt’s Up van Benefit!

    1. En lekker budget 🙂 Watt’s Up van Benefit (heb ik even gegoogled), is een stick variant. Dat is bijzonder daar ben ik niet bekend mee! Ik ga op onderzoek uit

      1. De highlighter was uitverkocht, maar ik heb de ‘Illuminating Liquid Glow’ in de kleur oyster en daar ben ik ook erg blij mee! Super make-up merk! Bedankt voor de tip 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.