Review: Max Factor Cream Puff Blushes

Hoi!

Ze zijn al inmiddels al een tijdje verkrijgbaar maar vandaag review ik voor jullie de blushes van Max Factor: Cream Puff Blushes. In 2 verschillende kleuren; 05 Lovely Pink en 25 Alluring Rose. Lees verder voor de swatches en foto’s.

thumb_DSC_0022_1024 thumb_DSC_0021_1024

 

Links zie je Alluring Rose en rechts Lovely Pink. Alluring Rose is een donkere, geaderde blush, terwijl Lovely Pink een lieve zacht roze blush is. Twee totaal verschillende kleuren maar allebei bijzonder goed geschikt voor mijn huidskleur.

thumb_DSC_0088_1024thumb_DSC_0090_1024 thumb_DSC_0091_1024

De blush is goed gepigmenteerd maar je kunt hem goed opbouwen. Deze swatch heb ik in 1 streep gezet. Uiteraard is de kleur van mijn gezicht iets lichter dan mijn hand en komt hij daar dan ook beter tot zijn recht.

thumb_DSC_0084_1024thumb_DSC_0083_1024Alluring Rose heeft een bijna bronzend effect, wat erg mooi is in de zomer. Ook zit er een lichte shimmer in.

thumb_DSC_0006_1024thumb_DSC_0014_1024thumb_DSC_0016_1024Het was al duidelijk, Lovely Pink is heel erg veel lichter dan Alluring Rose. Maar daarom niet minder mooi!

thumb_DSC_0033_1024

 

Ondanks dat ik niet heel erg bruin word in de Nederlandse zomer, denk ik dat deze kleur nog mooier zal staan in de winter. Wanneer mijn huid nog lichter is. Guys, I’m not pale, I’m Snow white and I’m rocking it ;)!

Anyway, ik vind de nieuwe blushes van Max Factor ontzettend mooi! Ik heb Alluring Rose al een aantal weken en gebruik hem bijna iedere dag. Wel moet ik zeggen, dat ze behoorlijk aan de prijzige kant zijn voor drogisterij blushes. Namelijk 13,00 euro per stuk. Er zijn in totaal 4 verschillende tinten van de Cream Puff Blushes en zijn te koop bij de meeste drogisterijen.

Ben jij bekend met de Max Factor blushes? Of heb je een andere favoriet? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

One thought on “Review: Max Factor Cream Puff Blushes

  1. Hoi raisa !
    Ik vind ze alle 2 super mooi !
    En ze staan je alle 2 heel erg mooi
    En ik hou van shimmerrrr
    xxxxxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.