Review: Max Factor CC Cream

Hoi!

Sinds kort gebruik ik in plaats van een foundation, een CC cream. Namelijk, deze CC cream van Max Factor in de kleur 40 Fair. Een CC cream werkt iets anders dan een foundation, het iets meer verzorgend en het iets over het algemeen minder dekkend. Let’s find out!
MaxFactor_CCcream-1DSC_0053

De substantie van de CC cream is echt als een crème, het is een erg lichte kleur. Hier ben ik heel erg blij mee met mijn sneeuwwitte huid! De crème ruikt heel erg lekker, het ruikt heel erg verzorgend, wat fijn is maar misschien ook wel een beetje misleidend. Het blijft natuurlijk een make-up product dus je moet wel een verzorgende dagcrème aanbrengen. De CC Cream heeft een SPF van 10, echter is dit in de zomer natuurlijk niet genoeg, dan kan je het best een echte zonnebrandcrème aanbrengen.
Ik vind de verpakking ontzettend fijn, de tube zorgt ervoor dat je goed kan doseren, het is hygiënisch en als hij bijna op is kan je hem open knippen. Veel beter dan een glazen flesje!
Dan gaan we nu over op het resultaat.DSC_0003Zonder de Max Factor CC Cream.DSC_0015

DSC_0012Met de Max Factor CC Cream. Ik vind dat het een erg goede dekking heeft, als niet-foundation-zijnde. Het geeft me een iets gezondere teint, maar het verschilt niet van kleur met mijn hals.

DSC_0022Met de rest van mijn make-up. Ik bracht verder nog een concealer aan van Catrice, onder mijn ogen en natuurlijk mijn MAC Prep&Prime Transparent Powder Pressed.
De overige producten die ik gebruikte zijn:
* So Susan Brow powder
* Makeup Revolution Vivid Baked Blush – Make Love Instead (hier komt aankomende woensdag een review van online)
* Urban Decay Naked 3 oogschaduwpalette
* Benefit Roller Lash Mascara
* Yves Saint Laurent Rouge Volupté #6

De Max Factor CC Cream is verkrijgbaar bij de drogist, voor 13,99.

Zo dat was het, een nieuwe favoriet! Ik ben nieuwsgierig, wat gebruik jij? Alleen een dagcrème, een BB Cream, een CC Cream of een foundation?

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.