Review: MAC blush Fleeting Romance

Hoi!

Passend bij het artikel van afgelopen maandag, review ik vandaag mijn eerste MAC blush: Fleeting Romance.

Met mijn lichte huid, draag ik elke dag blush. Wanneer ik dit niet doe, voel ik me niet helemaal ‘wakker’. Ik zie er een stuk vermoeider uit en soms vragen mensen zelfs of ik ziek ben! Een onmisbaar make-up product voor mij, dus.
Fleeting Romance kocht ik in de MAC Pro Store in Amsterdam, ik was flink aan het twijfelen maar koos uiteindelijk voor deze rustige, allerdaagse kleur.

DSC_0148

De verpakking van de blush, is simpel zwart met een transparante deksel zodat je de kleur goed kan zien. Ze zijn plat, wat handig is voor als je meerdere exemplaren hebt want dan kan je ze gemakkelijk stapelen. Om de blush zit een zwart doosje waarop de ingrediënten staan en de naam.

DSC_0149MAC Fleeting Romance is een matte blush, een kleur lastig te omschrijven. Donker koraal roze, tegen het oud roze aan.

DSC_0156
De blush is ontzettend goed gepigmenteerd!

DSC_0157

De swatch was makkelijk gemaakt. Hij is erg donker, maar gelukkig makkelijk op te bouwen.

DSC_0168Sinds ik dit pareltje in mijn bezit heb, heb ik geen andere blush meer gebruikt! Zoals je ziet, kan je hem heel natuurlijk aanbrengen. De kleur past goed bij mijn huidskleur en doordat de blush mat is, geeft het een natuurlijk effect.

Ik ben ontzettend blij met Fleeting Romance! Het was een behoorlijk bedrag (24,50), maar voor mij het zeker waard! Ik hoop dat ik in de toekomst nog een aantal blushes van MAC mag toevoegen aan mijn stash.

Fleeting Romance is onderdeel van de vaste collectie.

Heb jij een MAC blush in je stash zitten, welke kleur? Wat is jouw all time favourite blush?

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.