Review: HEMA Soft Eyeliner

Hoi!

HEMA_eyeliner-1Onlangs kocht ik bij HEMA de soft eyeliner pen. Eerder was ik geen fan van dit soort eyeliners, voornamelijk omdat je hard moet drukken voor een goed resultaat en dat is absoluut niet prettig op de dunne huid van je oogleden! Ik was dan ook erg benieuwd naar deze eyeliner.

HEMA_eyeliner-2Zoals je kan lijkt het een soort stift, totaal verschillend van de vloeibare eyeliner met kwastje die ik normaal gebruik. De pen houdt fijn vast en door de punt kan je een mooie lijn zetten. Anders dan met een dun kwastje, is het makkelijk om een rechte lijn te krijgen, zonder bibberige stukjes.

HEMA_eyeliner-3De stift zet een mooie, diep zwarte lijn. Je kan heel precies werken. De eyeliner droogt ontzettend snel, wat een voordeel is wanneer je haast hebt en je wimpers nog wilt krullen. Maar ook een nadeel kan zijn, als je toch uitgeschoten bent.

En voor €3,50 is dit echt een budgettopper! Ik ben enthousiast, mijn vloeibare eyeliner blijft voorlopig in de la liggen.

Heb jij een favoriete eyeliner? En gebruik je vaker make-up van HEMA of andere budgetmerken? Ik ben benieuwd, ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

One thought on “Review: HEMA Soft Eyeliner

  1. klinkt goed. Zeker voor die prijs. Weet je trouwens dat wanneer je de stift eruit trekt en andersom weer in doet je extra lang plezier hebt van een eyelinerstift. Probeer maar eens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.