Review: HEMA Easy Shine lipbalm

Hoi!

Een aantal weken terug werden de HEMA lipbalms behoorlijk gehyped door beauty-bloggend Nederland. Ik was uiteraard ook nieuwsgierig, echter was hij steeds uitverkocht. Eindelijk had ik ze gevonden. Jammer dat ik dan zo onhandig ben om de verkeerde versie te kopen, namelijk de shine. De hele hype ging namelijk om de matte versie, precies dezelfde kleuren maar een andere finish. Desalniettemin ga ik toch deze verse van de lipbalm reviewen voor jullie!
DSC_0066 DSC_0067

Ik koos de 04 en de 08. Beide een felle roze kleur.

DSC_0070

Swatch van de 04.

DSC_0071

Swatches van de 04 en de 08. De swatches waren makkelijk gemaakt. Voor een lippenbalsem zijn ze ontzettend goed gepigmenteerd!

DSC_0089

 

04 op mijn lippen, een felle, roze/paarse kleur.

DSC_0101De 08 op mijn lippen! Deze kleur vind ik persoonlijk mooier. De 04 is toch iets te licht ofzo, ik kan er niet echt mijn vinger opleggen wat het is.

De lipbalms kosten 3,50 per stuk en zijn verkrijgbaar in alle HEMA filialen. Wat ik echt een groot nadeel vindt, is; hij geeft ontzettend af! Aan je kopje/glas, als je iemand een kus geeft en zelfs als je haar blijft plakken, trekt het een streep over je wang. Niet echt wat je wilt van een lipstick.

Ik ben dan ook niet geheel enthousiast over dit product, wellicht dat de matte versie het minder heeft. Bij mij blijven ze in de la, helaas.

Ik ben benieuwd! Heb jij ervaring met de HEMA easy lipbalms, matte of shine? Wat vind jij ervan? Ik hoor het graag van je!

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

One thought on “Review: HEMA Easy Shine lipbalm

  1. Jammer dat ze zo afgeven. Ik heb een matte balm besteld, ben benieuwd hoe die zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.