Review: Etos Ultralight foundation Porcelain & Fixing Spray

Het was een tijdje stil op Justraisa.nl, mijn excuses! Vandaag review ik 2 producten uit de vernieuwde collectie van Etos. Hier heb je al een aantal weken geleden over kunnen lezen. Ik review de foundation en de fixing spray in 1 artikel omdat ik vind dat het bij elkaar hoort en ik de fixing spray getest heb in combinatie met de foundation!

thumb_DSC_0242_1024

Ik heb de foundation in de kleur porcelain. Dit was de lichtste kleur die erbij zat. Hij is er in 8 verschillende kleuren en er zijn ook verschillende ondertonen. Dit viel me op toen ik de foundation ging kopen en een andere kleur aan het testen was. De foundation heeft een dunne formule en een spf 15. Hij heeft een medium semi-matte dekking, wat ik erg prettig vind want soms heb ik net even wat meer dekking nodig. Het heeft een erg natuurlijk effect! Na het aanbrengen van de foundation gebruik ik de fixing spray van Etos.

thumb_DSC_0243_1024

Een fixing spray is bedoelt om aan te brengen over je make-up. Hij zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten. Hij ruikt niet heel erg sterk en nevelt over je gezicht. De spray trekt snel in waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je gezicht niet kan aanraken. Ik vind het wel een fris gevoel zo ‘s ochtends voor ik de deur uit ga!thumb_DSC_0244_1024   thumb_DSC_0278_1024Deze foto is genomen aan het einde van de dag. Ik ben, uiteraard nu het zonnetje zich niet meer zo veel vertoond, ontzettend bleek. Maar mijn make-up zit nog super goed! Wat ik verder heb gebruikt voor deze look:
– Etos anti-redness primer
– Catrice camouflage cream
– MAC prep + prime transparant powder
Max Factor creme puff blush in de kleur Lovely Pink
– Catrice Absolute Rose en Catrice Chocolate Nudes oogschaduwpaletten
– Etos Volume mascara
MAC Please Me lipstick

De foundation is verkrijgbaar voor 6,99, de fixing spray voor 4,99.

Aankomende week kan je dan eindelijk de reviews zien over de Etos mascara’s en de Catrice oogschaduw palletjes. Waar ben jij benieuwd naar? Heb je weleens een fixing spray geprobeerd of een ‘budget’ foundation? Laat het me weten in de comments hieronder!

 

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

One thought on “Review: Etos Ultralight foundation Porcelain & Fixing Spray

  1. Dit komt goed uit, ik wil vandaag de fixing spray gaan kopen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.