Review: Etos make-up kwasten

Make-up kwasten kan ik nooit genoeg hebben. Het liefst zachte kwasten van een goede kwaliteit en ook niet te duur. En dat is nog best lastig in Nederland… Of eigenlijk was, want sinds kort komen steeds meer budget merken en drogisterijen met budget kwasten. Vandaag laat ik jullie 3 kwasten zien van Etos huismerk!

thumb_DSC_0001_1024

Omdat je je kwasten ook regelmatig moet wassen (minstens 1 keer in de 2 weken) is het wel handig om wat extra te hebben. Ook vind ik het prettig om voor verschillende kleuren blusher en highlighter een andere kwast te kunnen gebruiken. Ik was dan ook super enthousiast toen Etos met een eigen kwasten lijn kwam. En hoera! Ze zijn nog fijn ook!

thumb_DSC_0005_1024

Allereerst de blush brush, 5,99 euro. Voorheen gebruikte ik graag een grote kwast voor blusher. Maar tegenwoordig vind ik een kleinere angled brush ook heel fijn werken. De kwast is lekker zacht en dat vind ik altijd wel prettig voor mijn wangen.

thumb_DSC_0004_1024

De highlight brush, 4,99 euro. Een kleine kwast die in een lichte punt uitloopt. Met deze kwast kan je gemakkelijk kleine hoeveelheden highlighter aanbrengen voor een mooie natuurlijke glans, zonder overdadig te zijn!

thumb_DSC_0003_1024

De brow brush, 2,99 euro. Naar een dergelijk kwastje was ik al langere tijd op zoek. Ik vond alleen soort gelijke kwasten in het duurdere sigment. Maar wat een aanwinst is dit kwastje! Hij werkt prettig, je kan goed opbouwen waardoor je niet ineens heel donkere wenkbrauwen hebt en je kan dunne streepjes zetten om je wenkbrauwen op te vullen. En voor dit prijsje, zeker het proberen waard!

Al met al ben ik erg enthousiast over de kwasten van Etos. Voor de beginneling maar ook voor de gevorderde zeker het proberen waard. En aan de prijzen hoeft het ook niet te liggen, want duur zijn ze zeker niet!
Naast deze drie kwasten, heeft Etos nog andere kwasten in het assortiment:
* Powder Brush
* Kabuki Brush
* Buffer Brush
* Stipling Brush
* Foundation Brush
* Eyeshadow Brush
* Blending Brush
* Eyeliner Brush
* Crease Brush
De prijzen variëren tussen de 2,99 en de 7,99.

Heb jij de nieuwe Etos kwasten al geprobeerd? Of heb je al een favoriet merk? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.