Review: Etos Eyeshadow Underbase

Hoi!

 

Vandaag review ik de Etos Eyeshadow Underbase. Een oogschaduwbasis gebruik je om er voor te zorgen dat je oogschaduw langer blijft zitten. Wat vind ik van deze budget versie?DSC_0054 DSC_0055

Allereerst de verpakking. Het ziet er uit als een lipgloss, maar het product zelf niet! Het ziet er een beetje uit als een crème met een lichte tint. Het product voelt vettig, als een soort vaseline. DSC_0057

De oogschaduwbasis.DSC_0059Hier heb ik de oogschaduwbasis uitgesmeerd. Het laat een lichte glans achter en trekt niet meteen in je huid. Ik vind dit erg prettig werken, zeker omdat ik eigenlijk altijd oogschaduw draag waar een glitter in verwerkt is. Hierdoor blijft de oogschaduw beter ‘plakken’ en heb je minder nodig.

Maar waar het natuurlijk eigenlijk om gaat is of de oogschaduw de hele dag goed blijft zitten zonder te creasen.  En dat doet hij behoorlijk goed! Ik heb nog niet eerder een oogschaduwbasis gebruikt en daardoor ook weinig ervaring. Dit product doet het precies wat het moet doen, het zorgt er voor dat je oogschaduw de hele dag perfect blijft zitten en dat voor maar 3,55! Zeker een aanrader!

Gebruik jij een oogschaduwbasis onder je oogschaduw? Wat is jouw favoriet?

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.