Review: Essence lipsticks

Hoi!

Zoals jullie al hebben kunnen lezen, heb ik een nieuwe guilty pleasure op gebied van make-up. Ik ben namelijk de laatste tijd enorm fan van lipsticks geworden! Ik vind het leuk om verschillende kleuren te dragen en te kopen en om verschillende merken uit te proberen. Vandaag 2 lipsticks van het budgetmerk Essence.

Essence_lipsticks-1

Allereerst, de verpakking. De hulzen van deze lipsticks zijn simpel zwart, met een gekleurde ‘ring’ waaraan je kan zien welke kleur het is. De kleur komt behoorlijk goed overeen met de kleur van de lipstick. Ik vind het een mooie verpakking, heel goed gedaan voor een budgetproduct!

Essence_lipsticks-2Ik kocht 2 lipsticks. Links zie je nummer 13 Love me, rechts zie je nummer 12 Blush my lips.

Essence_blushmylips-4Laten we beginnen met Blush my lips. Dit is een donker roze kleur, ik vind het een beetje kersenrood / roze. Erg gewaagd!

Essence_blushmylips-1Op deze swatch kan je de kleur goed zien. Een erg felle kleur. De lipstick is erg romig, en dekt behoorlijk goed!

Essence_blushmylips-2Ik vind het echt een prachtige kleur!! Hij heeft een lichte glans, dit komt voornamelijk omdat de formule zo romig is.

Essence_loveme-4Lipstick nummer 2, uhh nummer 13! Love me! Een lichte, koraal roze lipstick. Gelijk toen ik deze zag, vond ik hem mooi.

Essence_loveme-1Op de swatch zie je de kleur goed. Echt koraal-achtig. Hij is te licht voor een my lips but better kleur, voor mij.

Essence_loveme-2Over deze kleur ben ik ook enorm enthousiast! Het is een kleur die ik nog niet in mijn collectie had. Heel zacht roze op mijn lippen, waardoor het een goede everyday lipstick is en goed te combineren is met verschillende ooglooks en kledingstijlen.

Essence_loveme-3

Ja! Ik ben heel erg enthousiast over deze lipsticks. En jij vast ook, als je het prijsje hoort! Deze schatjes zijn namelijk in nog veel meer kleuren verkrijgbaar bij Trekpleister en Kruidvat voor maar €2,39!!

Draag jij lipstick? Wat is je favoriete merk? Wel eens een lipstick van een budgetmerk gebruikt?

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

One thought on “Review: Essence lipsticks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.