Review: Essence I love stage eyeshadow primer

thumb_DSC_0218_1024

Lange tijd gebruikte ik de oogschaduw primer van Etos huismerk. Hier was ik erg tevreden over. Nu deze op was, wilde ik graag andere merken uit proberen. Dit keer ging ik voor die van Essence, te koop bij Kruidvat en Trekpleister. Vandaag lees je wat ik hiervan vind. Is het een goede koop of ga ik weer terug naar die van Etos?

thumb_DSC_0219_1024De primer breng je aan met een lipgloss-achtige applicator. Wat mij gelijk opviel is de kleur. Ik kreeg meer het idee van een concealer dan een primer…

thumb_DSC_0220_1024

Ook op mijn hand kreeg ik meer het idee van een concealer of foundation. Hij is erg geel. Ook eenmaal uitgesmeerd, was het erg veel. Heel weinig aanbrengen op je ooglid is dus essentieel!

thumb_DSC_0221_1024

Ik bracht de primer aan op het bewegende ooglid en onder mijn oog. Heel erg weinig, want anders bleef er een gele waas achter. Zelfs nu, zie je het nog een klein beetje.

thumb_DSC_0222_1024

Maar uiteindelijk, als het niet onder je oogschaduw doorkomt, gaat het er natuurlijk om of de oogschaduw op zijn plek blijft zitten. En doet dat het ook?

thumb_DSC_0239_1024Dit is mijn ooglook aan het einde van de dag. De oogschaduw zit nog steeds op zijn plek. Is niet gaan lopen of ophopen in de crease. En daar gaat het uiteindelijk om!

Voor 2,49 niet eens zo heel erg slecht. Maar ik ga toch liever terug naar die van Etos, voornamelijk vanwege de kleur. Die deed namelijk ook zijn werk maar was kleurloos.

Gebruik jij een oogschaduwbasis onder je oogschaduw? Wat is jouw favoriet? Laat het me weten in de comments!

 

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

One thought on “Review: Essence I love stage eyeshadow primer

  1. Die van Etos ken ik zelf niet maar deze van essence heb ik ook een tijd gebruikt en vond ik opzich wel ok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.