Review: Catrice Absolute Rose & Chocolate Nudes eye shadow palette

thumb_DSC_0253_1024Alweer een tijdje uit, deze Catrice oogschaduw paletten. Maar toch de moeite waard om een artikel over te posten. Deze 2 paletten zijn namelijk lekker budget, voor 5,00 heb je 6 kleuren in eenzelfde kleurrange.

thumb_DSC_0254_1024

Allereerst het Chocolate Nudes palette! De finishes zijn zowel mat als glanzend wat ik een voordeel vind. Hiermee kan je verschillende looks creeëren.

thumb_DSC_0257_1024

Qua pigmentatie ben ik niet om ver geblazen. De donkere kleur is niet super goed gepigmenteerd, dit is dan ook een matte kleur. Wat dus erg opvallend is, is dat de glanzende oogschaduws beter gepigmenteerd zijn dan de matte. Veel voorkomend probleem! Kleur 1 en 5 zijn allebei glanzend, de rest is mat tot semi-mat.

thumb_DSC_0255_1024Dan het Absolute Rose palette! De naam doet denken dat de kleuren roze en rosé zullen zijn. Dit valt helaas een beetje tegen.

thumb_DSC_0256_1024De kleuren zijn over het algemeen erg paarsig met een grijze ondertoon. Meer geschikt voor de koele types dus.  De pigmentatie van dit palette is wel iets beter dan Chocolate Nudes. Maar ook hierbij geldt dat de matte kleuren minder gepigmenteerd zijn dan de glanzende.
Misschien gebruik ik ook wel minder product dan nodig is om perfecte swatches te maken!

Ik creeërde een look met deze paletten samen. Ik vind de combinatie van bruin en roze erg leuk. thumb_DSC_0260_1024 thumb_DSC_0261_1024 thumb_DSC_0263_1024 thumb_DSC_0269_1024Verder gebruikte ik:
– Etos anti-redness primer
– Etos Ultralight foundation in de kleur porcelain
– Catrice camouflage cream
– MAC prep + prime transparant powder
– Max Factor creme puff blush in de kleur Lovely Pink
– Catrice Absolute Rose en Catrice Chocolate Nudes oogschaduwpaletten
– Etos Volume mascara
– MAC Please Me lipstick
 Etos Fixing Spray

Een leuk budget palette! Te koop bij Kruid en Trekpleister voor 4,99. In deze serie zijn nog meer verschillende paletten, dus neem eens zeker een kijkje!

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.