Recensie: Pitch Perfect 2

Hoi!

Afgelopen donderdag ging Pitch Perfect 2 in première! Ik ging naar de middagvoorstelling van 17.10 uur samen met vriendlief en zijn beste vriend 🙂

Pitch_Perfect_2_poster

Klik op de afbeelding voor de trailer.

Ik hou van zingen. Films waarin gezongen wordt, vind ik over het algemeen ook erg leuk. Pitch Perfect vond ik fantastisch! De gekozen liedjes, het a capella zingen en de verhaallijn. Ik was dan ook erg benieuwd naar Pitch Perfect 2, zouden ze het succes kunnen evenaren?

Het verhaal: De Barden Bellas zitten in het laatste jaar van de universiteit. Bij een optreden voor president Obama gaat er iets mis. Fat Amy laat iets te veel van zichzelf zien, dit wordt niet gewaardeerd en ze mogen niet meer mee doen aan wedstrijden en ook geen audities houden voor nieuwe Bellas. Echter, aangezien ze al 3 jaar lang nationaal kampioen zijn in de VS, mogen ze de VS vertegenwoordigen voor de wereldkampioenschappen. Als ze deze winnen, wordt het ‘ongelukje’ vergeven en vergeten.
Ondertussen zijn er natuurlijk nog de liefdes, liedjes en ruzies die het verhaal interessant houden.

Ik vond het een erg leuke film! Wel vond ik dat er ze totaal andere liedjes gebruikten dan in het eerste deel en daarmee niet ‘trouw’ bleven aan hun eigen stijl. Dit was dan ook met opzet zo gedaan, wat het voor mij dan weer helemaal goed maakte. Vooral de laatste scène vond ik erg mooi!

Al met al een echte feel good movie om gezellig met je vriendinnen te kijken!
‘s Avonds om 20.30 uur was Pitch Perfect op tv dus konden we daarna nog een keer genieten van de Barden Bellas!

Heb jij Pitch Perfect 2 al gezien? Of ben je benieuwd na het zien van het eerste deel? Laat het me weten!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.