Recensie: Into the Woods

Hoi!

Afgelopen vrijdag ben ik naar Into the Woods geweest, een nieuwe Disneyfilm! Klik op de afbeelding voor de trailer.

into the woodsAls er een nieuwe Disneyfilm in de bioscoop komt, moet ik hier natuurlijk heen. Dit was niet een typisch Disney verhaal.
De film is gebaseerd op verschillende sprookjes van de Gebroeders Grimm; Cinderella, Jack and the beanstalk, Little Redridinghood en anderen. Al deze sprookjes komen samen in één verhaal, waarin vrolijk gezongen wordt, gezocht wordt naar dat wat je het liefste wenst en alle Disney cliché’s van tafel worden geveegd.

Aan het begin van de film zien we Assepoester, die dolgraag naar het bal van de prins wilt maar niet kan gaan vanwege haar gemene stiefmoeder. We ontmoeten Jack, die een witte koe heeft die geen melk meer geeft, waardoor zijn moeder hem opdraagt haar te verkopen in een ander dorp. Roodkapje is ondertussen bij de bakker voor een brood voor haar oma in het bos, terwijl de bakker en zijn vrouw op hun beurt graag een kindje zouden willen. Om hun wensen uit te laten komen moeten zij het bos in, waar hun paden elkaar kruisen.
Zullen zij dat krijgen wat ze het liefste willen?

Ik vond de film heel erg leuk! De muziek was vrolijk en goed gezongen en het verhaal was origineel en humoristisch. Ik vond het vooral erg leuk dat het iets totaal anders was dan wat Disney normaal maakt maar toch nog steeds dat magische. Een echte aanrader!

Ben je na het lezen van het verhaal nieuwsgierig geworden naar cliché’s die van tafel worden geveegd? Ga deze film dan zeker kijken!
Heb je de film al gezien? Ik ben benieuwd wat jij ervan vond!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.