Recensie Into the storm

Vrijdag 29 augustus ben ik naar ‘Into the storm’ geweest met mijn beste vriendin. Niet echt een vrolijke, luchtige romantische comedy. Maar wat vond ik er wel van?

Klik hier voor de trailer van ‘Into the storm’ 

Laat ik maar gelijk eerlijk zijn, ik ben niet het type voor rampenfilms. Geen vliegtuigrampen, geen kernrampen, geen buitenaardse rampen, geen natuurrampen. Wat doe je dan bij deze film? Deze film gaat toch zeg maar obviously over een natuurramp, namelijk TORNADO’S!! Tja, ik ga graag naar de film, ik heb ook een abonnement, en op het moment dat we wilden gaan draaide er niet zo gek veel. Dus ‘Into the storm’ it was.

De film begint niet eens zo schokkend, naast het vele tornado geweld zijn er ook verschillende verhaallijnen. De verliefde tiener, de egoïstische tornadojager, de strenge vader. Eigenlijk de cliché verhaallijnen die in de meeste films zitten, van romatische comedy tot bloederige thriller. Oké, vooruit, de tornadojager zit niet in elke film maar je kan hem ook zien als narcist of iets dergelijks.

Hoewel het verhaal niet heel vernieuwend of realistisch is, de mensen staan op nog geen 20 meter afstand van een alles-verwoestende-tornado en blijven rustig staan, hooguit met hun haar wapperend als door een frisse zomerbries, is de film wel mooi gemaakt. De tornado’s zien er erg indrukwekkend uit en zijn behoorlijk intimiderend.

Ondanks de onrealistische details is het een vermakelijke film. Even je hersens uitzetten en versteld staan van dit natuurgeweld, dat steeds vaker voorkomt.

Heb jij ‘Into the storm’ al gezien? Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

One thought on “Recensie Into the storm

  1. Niet gezien, zelfs nog nooit van gehoord. Vind je recensie leuk geschreven!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.