Plog: zaterdag 20 en zondag 21 februari

Dit weekend leek het me leuk om een keer te ploggen! Helaas was het net zo erg als vorige week, en vergeet ik nog om foto’s te maken af en toe. Maar ik heb mijn best gedaan! Kijk je mee wat ik deed, dit weekend?

thumb_IMG_5858_1024

Ik ontbijt altijd het liefste in bed. Lekker warm met een grote kop thee, Griekse yoghurt met appel en walnoten. Terwijl ik mijn ontbijt eet, lees ik een aantal blogs op de iPad.

thumb_IMG_5882_1024

Vriendinnetje Desiree komt op bezoek, vanuit Zwolle! We gaan vandaag winkelen voor mijn bruidsmake-up, welke zij bij mij zal aanbrengen op de dag zelf! Mijn moeder woont ook in Zwolle, en bij haar Tupperware party had ik een bestelling gedaan. Daar waren eindelijk mijn fijne nieuwe bakjes en waterflessen!

thumb_IMG_5860_1024

Desiree doet een fotografie cursus. En wilde graag wat foto’s maken van Rotterdam voor haar huiswerkopdracht. Daarom stapte we uit de tram bij Wilhelminaplein en liepen de Erasmusbrug over zodat zij mooie foto’s kon maken. Maar jongens, wat waaide het hard!

thumb_IMG_5877_1024

thumb_IMG_5878_1024In de Bijenkorf, lipsticks proberen bij MAC! Welke is het geworden? Ik vertel hier binnenkort meer over!

thumb_IMG_5861_1024

We lunchten bij La Place. In Rotterdam Centrum zit namelijk een ‘zelfstandige’ La Place. Ik had een lekker broodje met tonijnsalade en een grote kop thee. Het was wel een gek idee om hier te eten, terwijl de V&D nu echt failliet is…

thumb_IMG_5862_1024

Eenmaal weer thuis, ik vergat dus foto’s te maken tijdens het shoppen, bracht Desiree een proef make-up aan. Spannend! Ben zo benieuwd hoe alles uiteindelijk wordt, met de jurk en mijn haar mooi.

thumb_IMG_5875_1024We maakten nog wat selfies, deze vond ik lekker spontaan!

thumb_IMG_5867_1024Aangezien het inmiddels gestopt was met regenen, gingen we nog even naar buiten voor de huiswerkopdracht van de fotografie cursus.

thumb_IMG_5872_1024

Terwijl Desiree een paar proef foto’s maakte, maakte ik een paar selfies. Zoals je ziet, waaide het nog steeds erg hard!

thumb_IMG_5873_1024

Na het eten, wat ik ook vergat te fotograferen (ik moet nog even oefenen hoor!), ging Deez naar huis. Robin en ik keken Wie is de mol? op de bank samen. Zo spannend! Robin’s mol is er nu uit, volgende week is de finale… Wie denk jij dat het is?

thumb_IMG_5874_1024

Daarna was het tijd om mijn make-up af te halen en naar bed te gaan.

Zondag 21 februari


thumb_IMG_5880_1024

Ik ontbijt met een grote kop lemon&ginger thee van Clipper, een bakje Skyr, 2 rijstwafels met pindakaas en 2 pruimen. Een voedzaam ontbijtje, want daarna zouden we gaan hardlopen.

thumb_IMG_5881_1024Pff, na het hardlopen was ik kapot! Wat waaide het hard zeg! Toch 8 km gelopen, maar ik hoop wel dat die wind snel minder wordt, dan wordt het weer wat aangenamer om te lopen…

thumb_IMG_5883_1024

De wekelijkse boodschappen! We komen graag bij Albert Heijn, ik weet dat er vaak dingen bij andere winkels goedkoper zijn, maar we hebben niet zo veel zin om 5 supermarkten af te gaan. Als we wat meer tijd hebben, vinden we het meestal niet zo erg. Zo gaan we in de zomer vaak naar de markt voor vers fruit en verse groenten. Maar in de winter, doen we het liefst overdekt de boodschappen!

thumb_IMG_5884_1024

Eenmaal thuis viel ik praktisch om van de honger! Ik nam een handje nootjes en een appel. We gingen naar vrienden, waar de mannen voetbal gingen kijken en daarna gamen.

thumb_IMG_5885_1024thumb_IMG_5886_1024

We aten homemade groentensoep en vers stokbrood! Erg lekker! Na de voetbal, gingen de mannen hun Fifa competitie afmaken, en gingen vrouwen naar boven. Waar we lekker warm in bed Cinderella gekeken hebben een stuk van Into the Woods.

Eenmaal weer thuis, maak ik deze plog nog even af in bed en ga ik slapen. Het was een erg gezellig, maar druk weekend.

Wat heb jij gedaan afgelopen weekend? Volg je ook Wie is de mol? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.