Oriflame reinigingsborstel

Een reinigingsborstel, een gadget wat ik al langere tijd uit wilde testen. Echter, de prijs hield mee een beetje tegen. De meeste reinigingsborstels zijn rond de 100 euro en aangezien ik niet wist wat het resultaat was, vond ik dat toch wat veel. Tot dat ik zag dat Oriflame er ook eentje had, voor een heel zacht prijsje! Die wilde ik wel proberen.

thumb_DSC_0546_1024

Dit is wat Oriflame zelf zegt over de SkinPro Cleansing reinigingsborstel:
‘SkinPro Cleansing System is een effectieve 2-snelheden reingingsborstel die de huid intensief zuivert en zacht masseert. Verwijdert meer vuil, make-up en vet dan handmatig reinigen, wat resulteert in een zichtbaar gladdere, stralende huid met een gelijkmatige teint.’

De SkinPro is een handzame gezichtsborstel, die werkt op batterijen. De batterijen zijn bijgevoegd in de verpakking. Dat vind ik een pluspunt, je kunt dus gelijk aan de slag! Doordat de borstel op batterijen werkt, is hij spatwaterdicht en kan je hem gebruiken onder de douche maar direct onder de straal houden wordt afgeraden.

In de verpakking zit naast de borstel en de batterijen, een houder waarin je de borstel kan zetten, een beschermkapje voor de borstel en een zakje waarin je de borstel kan vervoeren. Een compleet pakket dus!

thumb_DSC_0547_1024Ik gebruik de borstel nu een aantal weken, een keer per dag. Ik gebruik hem onder de douche in combinatie met mijn Philosophy Purity Cleanser. De SkinPro stopt vanzelf na 1 minuut, erg handig!
Het resultaat is ook goed te zien. Ik had de laatste tijd wat last van pukkeltjes en een rode, geïrriteerde huid. Sinds ik de SkinPro gebruik, merk ik echt verschil. Ik heb minder last van onregelmatigheden en rode vlekjes. Mijn huid is veel zachter geworden en ziet er gezonder uit zonder make-up. Ik ben erg tevreden!!

thumb_DSC_0548_1024thumb_DSC_0549_1024Het SkinPro cleansing system is alleen te koop bij Oriflame en kost nu 32,99 (normaal 40,00). De borstelkop is te vervangen en er is een borstel voor de normale/gevoelige huid en een diepreiniger. De refills kosten nu 8,99 (normaal 13,00) voor 2 stuks. Het prijsverschil met de duurdere borstels is verbluffend, en na veel gelezen te hebben denk ik dat de SkinPro niet onder doet voor de Clarisonic e.a.

Voordelen:
* een complete borstel voor een klein prijsje
* stopt zelf na 1 minuut
* makkelijk mee te nemen
* ook borstel voor de gevoelige huid

Nadelen:
* alleen verkrijgbaar online (of bij een Oriflame workshop)
* niet geheel waterdicht, wel spatwaterdicht

Heb jij al eens een reinigingborstel gebruikt? Of houdt de prijs je toch tegen? Laat het me weten in de comments!

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.