Ons kraamfeest

Toen Fabi geboren was, hebben we nog maanden kraamvisite gehad. Nu we hem al hadden, besloten we tijdens de zwangerschap dat we dat niet weer wilden. Voor zijn rust en de onze. We kozen daarom voor een kraamfeest. Vorige week zaterdag was het zover! In dit artikel laat ik de locatie zien, hoe we het aangekleed hadden en wat voor cadeau’s de kinderen hebben gekregen.

We hielden onze kraamfeest bij KoCo Rotterdam. Dit is een zaal die normaal een wijkrestaurant is. We kozen hiervoor omdat we onze eigen catering wilden regelen. Aangezien we het wel binnen een bepaald budget wilden houden.

Zelf regelden we de aankleding met slingers en ballonnen gevuld met helium, allemaal in de kleuren zilver en lichtblauw.
We maakten een kleine sweet table met hapjes die we ook zelf maakten/kochten:
– brownies met witte chocolade en lichtblauwe suikervoetjes
– beschuit met blauwe muisjes
– mini donuts
– macarons
– wit/blauwe chocolade rozijnen
– blauwe tumtum
– wit/blauwe spekjes
– water met rood fruit
Verder hadden we nog frisdrank en komkommer, tomaatjes en nootjes op de tafels staan.

Wat wij ook heel fijn vonden van de ze locatie was de speelruimte. Bij de zaal zat een ruime speelkamer voor alle kinderen, waar voldoende speelgoed was. Fabi heeft zich daar de hele middag vermaakt, met en zonder andere kinderen.

De kinderen werden allebei(!) enorm verwend. Ik vond het zo ontzettend lief dat veel mensen ook een cadeautje voor Fabi hadden meegenomen.

Voor Ollie had ik een lijstje gemaakt waarvan mensen cadeau’s konden kiezen en afstrepen. Vind ik echt een enorme aanrader. Op deze manier krijg je geen dubbele dingen of alleen maar kleertjes die misschien niet jouw smaak zijn. Bijna het volledige lijstje was afgevinkt. Super leuk allemaal!

Ook ik werd verwend. Van 2 lieve vriendinnen kreeg ik deze prachtige bedel van Pandora. Voor de geboorte van Fabian kreeg ik van hen ook een bedel en nu met de geboorte van Olivier dus weer. Zo super lief!

We vonden het kraamfeest super leuk en zijn heel erg blij dat we op deze manier de kraamvisite hebben gedaan. De eerste 6 weken konden we met z’n viertjes genieten en wennen aan de nieuwe gezinssituatie, wat zeker ook voor Fabi erg fijn was. Ik kan een kraamfeest dan ook zeker aanraden!

Wat heb jij gedaan? Een kraamfeest/babyborrel of gewoon kraamvisite? Laat het me weten in de reacties!

Liefs,

Raïsa

 

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “Ons kraamfeest

  1. Claudia Diependaal says:

    Leuk! Ik vind het trouwens niet meer dan normaal dat je voor het andere kindje ook wat meeneemt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.