Olaz 7 in 1 crème

Hoi!

Pas geleden ben ik veranderd van verzorgingsproducten voor mijn gezicht. De cleanser, make-up remover en crème heb ik veranderd. Je hebt al kunnen lezen over de cleanser, binnenkort vertel ik over de make-up remover en vandaar lees je meer over mijn nieuwe dag- en nachtcrème.

DSC_0184

Ik gebruik sinds kort de 7-in-1 dag- en nachtcrème van Olaz. Deze potjes bevatten 50 ml en kosten 20,00 per stuk! Ik vind dat een behoorlijk bedrag, maar als je de folders goed in de gaten houdt, kan je ze vaak met een leuke actie kopen en betaal je ineens 20,00 euro voor 2 potjes. Het pompje is erg hygienisch, maar niet erg praktisch. Ik ben bang dat ik niet alles uit het potje kan halen en dat is natuurlijk erg zonde!

DSC_0185

De crèmes ruiken erg fris en doen me denken aan de crème die mijn moeder vroeger gebruikte, toen het nog Oil of Olaz heette. De crèmes smeren fijn uit en trekken snel in. Mijn huid voelt gehydrateerd en heeft een frisse uitstraling. Ook verzorgt het mijn huid echt goed onder mijn make-up.

DSC_0187

Sinds ik deze crème gebruik is mijn huid minder vet en minder rood. Hier ben ik ontzettend blij mee, zeker met de bruiloft in het vooruitzicht! Daarnaast zit er in de dagcrème een SPF van 15, wat je huid dus altijd beschermt tegen de schadelijke UV-stralen!
Ook gaat dit product huidveroudering tegen. Je zou kunnen zeggen dat ik hier te jong voor ben, maar wanneer je pas begint met smeren als de eerste rimpels zich tonen, ben je al te laat!

Een goede gezichtsverzorging is erg belangrijk, of je nou wel of geen make-up draagt. Smeer je elke dag of vind je dat niet nodig? Wat is jouw favoriete dag- nachtcrème? 

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.