Nieuwsgierig aagje

De maandag is voor veel bloggers de dag dat ze een artikel delen van persoonlijke aard. Vaak een diary of een vlog. Ik vind het erg leuk om te zien hoe anderen leven, ik ben nou eenmaal echt een nieuwsgierig aagje!

thumb_DSC_0231_1024

Ook ik geef regelmatig een kijkje in mijn leven. Met plogs, huizelijke dingen en ik deelde veel betreft onze bruiloft. En ik merk dat die artikelen, zeker die over de bruiloft, goed gelezen worden. En dat vind ik leuk want daar doe ik het voor. Ik vind ook dat het een beetje bloggen hoort, een deel van jezelf laten zien. Zodat de lezers weten wie je bent en het gevoel hebben je te kennen. Dat gevoel heb ik zelf graag bij bloggers, al

s ik een blogger niet leuk vind dan lees ik niet meer, al spreekt het onderwerp me nog zo aan.

Goed, ik vind het dus leuk om het gevoel te hebben om een blogger ‘te kennen’, nog leuker bijna om dit te bespreken met vriendinnen die dezelfde blogger volgen. Als een soort bereikbare bn’er. Ik lees vol enthousiasme hun persoonlijke artikelen over hun struggles in het leven en hun uitjes. Ik hou ervan om te kijken naar hun outfits, hun interieur en verzamelingen. En daar haal ik weer inspiratie uit. Inspiratie voor de inrichting van ons huis, voor leuke dingen om te doen, recepten uit te proberen en een keer iets nieuws te proberen qua kleding.

Door zelf dergelijke dingen te delen hoop ik anderen te mogen inspireren en op ideeën te brengen. Ik heb niet altijd veel persoonlijke artikelen maar ik hoop dat ik binnenkort een nieuwe reeks artikelen te kan starten waarin ik jullie op de hoogte kan houden omtrent de (voorbereiding) van de verkoop en koop van het huis. Tot die tijd hoop ik met andere persoonlijke artikelen jullie een kijkje te kunnen geven in mijn (ons) leven en natuurlijk andere artikelen die jullie van mij gewend zijn!

Ben jij ook zo nieuwsgierig en vind je het ook leuk om persoonlijke artikelen te lezen? Wat zou je nog leuk vinden om te lezen op Just Raisa? Laat het me weten in comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.