New in: MAC Keepsakes gold eye+lip bag

Hoi!

Bij mijn afscheid van mijn oude werk, kreeg ik van mijn collega’s een cadeaubon van de Bijenkorf! Ik was hier uiteraard heel erg blij mee en vorige week zondag snelde ik naar de Bijenkorf om iets te bemachtigen van de kerstcollectie.

Ik had mijn oog laten vallen op de Keepsakes gold eye+lip bag. Een zwart-glitters make-uptasje met daarin een oogschaduwpalette met mooie bruine tinten met glitters, een lipstick in een karameltint en een lipglass in dezelfde kleur.

IMG_6373 IMG_6374 IMG_6378

Na de lipstick uitgeprobeerd te hebben, rekende ik af en was ik de gelukkige eigenaar van mijn eerst kerstcollectie-product!

De oogschaduw is erg mooi gepigmenteerd en heeft weinig fall-out. Niet geheel onbelangrijk.
IMG_6379

 

De oogschaduws, 4 mooie kleuren met glitter. De lichtste kleur, is een mooie highlighter voor op het wenkbrauwbot en de binnenste ooghoeken omdat hij zo licht is.

Binnenkort maak ik een mooie kerstlook met dit setje! 🙂 stay tuned

Liefs,
Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.