My favorite things: oogschaduwpaletten

Hoi!

Qua make-up zijn er altijd dingen waar ik geen genoeg van kan krijgen, dat zijn (sinds kort) lipsticks en al langer favoriet: oogschaduwpaletten.
Er is zo ontzettend veel keuze in kleur, finish en combinaties! Wanneer je eenmaal weet welke kleuren bij je passen en wat je mooi vindt, is er nog steeds ontzettend veel keuze. Het is altijd leuk om nieuwe dingen te combineren, maar voor de dagelijkse look kom je al snel op hetzelfde uit. Of in ieder geval dezelfde tinten.

Toch heb ik een paar favoriete paletten, die ik graag met jullie deel. De ene wat meer budgetvriendelijk dan de ander. Maar wie goed zoekt, vindt een goede look-a-like wat meer budget-vriendelijk!

De paletten van W7 horen zeker in dit rijtje thuis! Het zijn goede dupes van de veel duurdere Urban Decay Naked paletten maar zeker erg goed.

Schermafbeelding 2015-02-10 om 21.50.23

Schermafbeelding 2015-02-10 om 21.50.41

Allereerst W7 In the buff: Lightly Toasted. Een oogschaduwpalette met 12 kleuren, de prijs is 8 euro bij Make-up Musthaves. Behoorlijk budgetproof, vind ik, het komt namelijk neer op 66 cent per oogschaduw! De kleuren combineren mooi met elkaar en je kan veel verschillende looks maken met 1 palette. Een goede dupe van het Urban Decay Naked 1 palette.Schermafbeelding 2015-02-10 om 21.48.25 Schermafbeelding 2015-02-10 om 21.49.50
De volgende; W7 In the buff; Natural Nudes. Een dupe van Urban Decay Naked 2. Ik kreeg deze voor mijn verjaardag van een vriendin die ook gek is op make-up. Het was een totale verrassing en werd instant een favoriet! Hoewel dit een look-a-like is van Naked 2, was deze er wel eerder dan de Lightly Toasted. Het leuke aan deze paletten is, naast dat ze erg goedkoop zijn en echt op the real deal lijken qua kleuren, ook nog eens de verpakking veel weg heeft van het origineel. De kleuren van beide paletten zijn goed gepigmenteerd en er zijn veel combinaties mogelijk. Ook dit palette is voor 8 euro verkrijgbaar bij Make-up Musthaves en in de OP=OP Voordeelshop.

Schermafbeelding 2015-02-10 om 22.05.05Schermafbeelding 2015-02-10 om 22.04.51 Nu we de neppers gehad hebben, wilde ik ook een originele. Ik schreef al eerder over mijn Urban Decay Naked 3 palette, waar ik ontzettend blij mee ben! Lees hier mijn review. Wat heel fijn is aan deze verpakking, is de spiegel in de deksel. Wanneer je hem een keer mee wilt nemen, heb je direct een spiegel bij de hand! Ook het kwastje dat er bij zit, is kwalitatief goed. Helaas is dit palette niet verkrijgbaar in Nederland en is het daarnaast een stukje duurder dan zijn, wel in Nederland verkrijgbaar, dupes. Urban Decay Naked 3 kost ongeveer 54 dollar, wat neerkomt op 4,50 euro per oogschaduw, en is via verschillende webshops verkrijgbaar.

Zoals je ziet, zijn eigenlijk al deze paletten voornamelijk gevuld met oogschaduws in bruine tinten met een glimmende, glitterige finish. Ik ga voorlopig op zoek naar paletten met een matte finish, voor de afwisseling.

Heb jij favoriete kleuren oogschaduw of een favoriet palette?

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.