Moving Monday: wishlist voor nieuw huis

Terwijl we druk bezig zijn met een nieuw huis, hebben we ook ideeën wat we willen qua inrichting. Vandaag deel ik onze wishlist met jullie!

Schermafbeelding 2017-04-01 om 22.05.17

bron bank
Omdat wij sowieso een periode moeten overbruggen, moeten we onze meubels ergens opslaan. Gelukkig hebben we niet heel veel spullen en gaan we van 65m2 naar bijna het dubbele, als het goed is. Toch doen we een groot deel van onze meubels weg, zodat we in een nieuw huis helemaal opnieuw kunnen beginnen! We hebben nu veel grijs met wit en willen graag naar meer aardetinten en wit. Voornamelijk beige, wit en hout, voor een rustig interieur. We zijn dan ook druk op zoek naar mooie meubels!

tafelbron eettafel
We zijn allebei enorm dol op koken en tafelen. We houden ervan om mensen uit te nodigen, uitgebreid eten te maken, samen te eten en spelletjes doen. Hiervoor is het handig om een ruime eettafel te hebben. De tafel hierboven is van Houthandel Woerden en het tafelblad bestaat uit 1 geheel en wordt ook wel een boomstamtafel genoemd. Het geeft net iets bijzonders mee aan de tafel. Over de eetkamerstoelen zijn we nog niet uit, maar we hebben nog even!

De bank die je boven aan het artikel ziet, is een lichte hoekbank met hocker. Wat ik erg leuk vind aan een hocker is dat je hem ook kan gebruiken als salontafel met een groot dienblad. Maar je kan hem natuurlijk ook aanschuiven zodat je uitgebreid kan liggen op de bank of als extra zit ruimte!

Schermafbeelding 2017-04-01 om 22.00.52
bron lamp
Ontmoet Hektar! Deze staande lamp vind ik heel mooi en Robin gelukkig ook! We hebben in ons appartement zowel een lamp aan het plafond als een staande lamp. Eerlijk gezegd gebruiken wij de plafond lamp zelden, we vinden het gewoon niet zo gezellig. Vandaar dat we zeker voor een mooie staande lamp gaan.

Schermafbeelding 2017-04-01 om 21.55.07bron loungeset
Als we straks een tuin hebben, vinden we het heel fijn om ook daar visite te kunnen ontvangen. Aangezien we ook alledrie straks in de zomer jarig zijn, is het fijn om genoeg ruimte te hebben voor iedereen. Deze mooie loungeset is van Leenbakker en heeft ook nog een leuke prijs!

Schermafbeelding 2017-04-01 om 21.57.59bron kast
Oké, ook iets voor boven. Robin en ik hebben allebei een eigen kledingkast nu. Dat is voornamelijk omdat onze slaapkamer net niet groot genoeg is voor een kast waar allebei onze kleding in kan. Mijn (kleine) kledingkast staat daarom in de logeerkamer. In een nieuw huis willen we samen 1 grote kast, dat straalt meer rust uit en zo blijft alles netjes opgeruimd!

Zo, dat was het wel even voor nu! Ik kan niet wachten om straks eindelijk te kunnen shoppen en ons nieuwe huis in te richten. Onze stijl is redelijk klassiek en niet te modern en straks. Ken jij nog leuke winkels waar we mooie eetkamerstoelen kunnen vinden? En wat vind je van onze wishlist? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.