Moving Monday: We hebben een huis gekocht!

Schreef ik pas geleden nog dat we nog geen nieuw huis hadden gevonden, hebben we inmiddels een koopovereenkomst getekend! Soms kan het snel gaan… Vandaag vertel ik meer over het huis dat we hebben gekocht.woonkamer

Het huis dat we gekocht hebben, heeft niet op Funda gestaan. Via via zijn we bij deze woning gekomen. Dat scheelde enorm omdat er veel concurrentie is op de aantrekkende woningmarkt. Daar hadden we op deze manier geen last van!
Maar omdat het huis niet op Funda stond, hadden we ook geen foto’s om aan familie en vrienden te laten zien. We moesten wachten op het taxatierapport, waar foto’s van ons nieuwe huis in zitten. De taxateur had gelukkig erg haar best gedaan en daardoor hebben we nu toch een paar mooie foto’s! Weliswaar wel wat klein, maar dan hebben jullie in ieder geval een beeld.Schermafbeelding 2017-04-08 om 14.36.06

Schermafbeelding 2017-04-08 om 14.37.45

badkamer

Mooie bijkomstigheid is ook nog eens, dat we er relatief snel in kunnen. We hoeven maar een maandje te overbruggen in het huis van vrienden. En we hoeven er niet eens veel aan te doen, wat ook wel lekker is, aangezien in september onze kleine man zich aandient.

Over 7,5 weken kunnen we in ons nieuwe huis en we kunnen niet wachten! We hebben inmiddels een nieuwe bank en loungeset gekocht, iets anders dan je vorige week heb kunnen zien! Maar ook heel erg mooi. We zijn erg blij met onze nieuwe meubels en kunnen niet wachten tot ze geleverd worden op de dag van onze oplevering!
Ik zal als we eenmaal verhuisd en klaar zijn nieuwe foto’s maken, die ook wat groter zijn van formaat en onze meubels.

Het waren spannende weken maar wat zijn we blij dat we uiteindelijk een mooi huis hebben gevonden waar we met ons gezinnetje gaan wonen. Hoe was jullie zoektocht naar jullie (droom)huis? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

4 thoughts on “Moving Monday: We hebben een huis gekocht!

  1. Het is inderdaad heel mooi!

    1. Dankjewel! Wacht maar tot je het in het echt ziet 🙂

  2. Gefeliciteerd!!! Wat een mooi huis. En gelukkig hebben jullie nu een zorg minder en kunnen jullie je gaan voorbereiden op de kleine. En shoppen is voor ons (vrouwen) toch wel iets heeeeel fijns!! Want ik neem aan dat je nog niet uit geshopt bent voor jullie nieuwe huis en voor de babykamer.

    Veel liefs Yvonne

    1. Dankjewel, Yvonne! Neee zeker nog niet uitgeshopt voor het nieuwe huis en de baby(kamer). Nog heel even wachten tot we kunnen verhuizen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.