Moving Monday: nu echt verhuizen!

Nog 4 dagen, dan is het ein-de-lijk zo ver! Dan gaan we verhuizen naar ons nieuwe huis. De afgelopen weken was er niet zo veel nieuws te vertellen, dus ik praat jullie helemaal bij over onze verhuizing.thumb_IMG_8587_1024

Op Koningsdag moesten we weg uit ons eigen appartement, aangezien iedereen druk aan het feesten was, waren we met z’n tweetjes om de laatste spulletjes op te ruimen. Arme Robin, ik mag (en kan) natuurlijk niet zoveel en zwaar tillen dus hij had het extra druk. Uiteindelijk waren we rond 13 uur helemaal klaar in ons oude huisje en konden we met een volle auto richting Hoek van Holland, waar we de komende weken zouden verblijven.

Na een week gingen onze vrienden op vakantie en hadden we het huis voor onszelf. Alle tijd om te wennen aan een groot huis en een tuin. Ondanks dat we moesten werken, voelde het ook een beetje als vakantie. Het strand op 10 minuten loopafstand is echt een luxe. Met het mooie weer zijn we dan ook regelmatig naar het strand gegaan of hebben we lekker in de zonnige tuin gezeten.

Na bijna 5 weken is het dan eindelijk zo ver, we gaan naar ons eigen huis! Aankomende vrijdag gaan we al vroeg in de ochtend naar de notaris om te tekenen en de sleutel in ontvangst te nemen. Daarna gaat het verhuizen echt beginnen. Gelukkig hebben we nu behoorlijk wat hulp en hopen we redelijk ‘snel’ klaar te zijn.

Aangezien we heel veel spullen weg hebben gedaan, hebben we veel nieuwe dingen gekocht de afgelopen weken. Deze worden (bijna) allemaal vrijdag bezorgd in het nieuwe huis. De woonkamer is dan in een keer bijna helemaal klaar. Ben zo benieuwd hoe het allemaal er uit komt te zien als het helemaal klaar is. We hebben alles samen uitgezocht waardoor het nu echt ONS huis is. We kijken er enorm naar uit om te verhuizen en ons huis klaar te maken en ons gezin te starten.

Ben jij weleens helemaal opnieuw begonnen in een nieuw huis met nieuwe meubels? Laat me weten hoe dat bevallen is!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “Moving Monday: nu echt verhuizen!

  1. Heerlijk om vers te beginnen! Ik neem wel altijd oude spullen mee, omdat ik hou van de persoonlijkheid die sommige dingen krijgen.

    1. Dat is zeker waar! Normaal zou ik het ook niet zo snel doen hoor 🙂 ik ben 5 jaar geleden bij mijn (toen nog) vriend ingetrokken en hij had alles natuurlijk al. Nu hebben we samen een nieuw huis gekocht en hebben we meubels samen uitgezocht, dat is de voornaamste reden dat het nu zo is 🙂 maar foto’s en andere persoonlijke dingen maken je huis wel ‘jou’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.