Moving Monday: nog 3 dagen tot de verhuizing

Nog 3 dagen tot de verhuizing in ons appartement. Dan gaan we even tijdelijk in het huis van vrienden. Nog 5 weken tot ons nieuwe, eigen huis. Wat hebben we de afgelopen week gedaan en zijn we er helemaal klaar voor?thumb_IMG_8431_1024

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de verhuizing. We hebben natuurlijk heel veel spullen ingepakt en uitgezocht en daarmee ook weer ontzettend veel weggegooid. Sjonge, wat bewaard een mens toch veel. Verjaardagskaarten, proefmonstertjes van beautyproducten, tijdschriften, etcetera. Schiet niet echt op om al die spullen mee te verhuizen, dus hop, alles in een vuilniszak en weg ermee. Één ritje naar het milieupark en de kringloopwinkel en we waren er vanaf.

Doordat we voor het nieuwe huis een aantal nieuwe meubels hebben gekocht, hebben we het een en ander te koop gezet. Echter, na 3x een afspraak gemaakt te hebben met iemand die de spullen op zou komen halen, stond alles nog in huis. De spullen gaan daarom nu maar naar de kringloopwinkel, we hebben immers nog maar een paar dagen tot de verhuizing en dan moet het huis helemaal leeg zijn. De bank wordt, als het goed is, morgen opgehaald en ons dressoir staat in de opslag. De woonkamer is nu dan ook een grote bende van dozen en een paar losse dingen die we mee moeten nemen (paspoorten, opladers, laatste papieren voor de verkoop).

We hebben ook al dozen naar het nieuwe huis kunnen brengen. Super fijn! De verkopers hadden voor ons een kamer leeg gemaakt zodat we alvast dozen kwijt kunnen en dan minder te verhuizen hebben op de dag zelf. We verwachten dat we op de dag van de definitieve overdracht we met 1 bakwagen alles verhuisd kunnen hebben. Zou fijn zijn als dat inderdaad zo is.

Het wordt steeds leger in huis en hoewel dat natuurlijk de bedoeling is, is het ook wel een klein beetje gek. We kijken enorm uit naar de verhuizing maar deze dagen in de troep zitten, vanaf dinsdag op een keukenstoel naar de tv kijken die in de vensterbank staat, zijn gewoon een beetje raar.

We zijn ontzettend blij dat de verhuizing bijna zover is en kunnen niet wachten tot we in ons nieuwe huis wonen! Hoe waren jullie laatste dagen in het oude huis vlak voor een verhuizing? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.