Moving Monday: Keuken wishlist

Vorige week kon je lezen dat we een huis hebben gekocht en 2 weken geleden kon je onze wishlist lezen die inmiddels al wat aanpassing heeft gehad. Voor in de keuken heb ik ook wel een aantal dingen op het wensenlijstje staan. Vandaag deel ik die!Schermafbeelding 2017-04-16 om 22.37.15

Wat kleine dingetjes die leuk zijn om te krijgen als housewarming gift en wat grotere dingen waarvoor we zelf willen sparen of een bijdrage voor willen. Eindelijk gaan we nu echt samen, na 5,5 jaar, beginnen. Helemaal vanaf het begin, samen het huis inrichten. Lucky me, Robin is echt een familieman, die houdt van gezelligheid,  koken en uitgebreid eten met familie en vrienden. Een mooi gedekte tafel mag dan niet ontbreken en daarbij kunnen we de volgende items wel gebruiken!

Schermafbeelding 2017-04-16 om 22.36.40 Schermafbeelding 2017-04-16 om 22.37.01

 

 

 

 

 

De kommetjes, in verschillende maten, van Tokyo Design van de Nippon Blue collectie. Onder andere hier verkrijgbaar.

Schermafbeelding 2017-04-16 om 22.34.43

Deze porseleinen lepeltjes, ook van Tokyo Design, zijn ook echt geweldig. Ik hou normaal altijd wel van rustig en veel wit, ook in ons servies maar af en toe bijzondere items zoals die van Tokyo Design, vind ik ook echt heel gaaf.

Schermafbeelding 2017-04-16 om 22.42.48

Schermafbeelding 2017-04-16 om 22.43.08

Een nieuw bestek mag ook niet ontbreken, bij Bol.com vond ik dit mooie bestek van Amefa, met bijbehorende dessertlepels. Het is wel maar voor 6 personen, dus we zouden er dan nog een uitbreiding bij doen met alleen het tafelbestek zodat we met meer mensen kunnen eten.

Schermafbeelding 2017-04-16 om 22.49.27 Schermafbeelding 2017-04-16 om 22.49.46

 

 

 

 

 

 

De Picardie glazen van HEMA vind ik ook heel erg mooi. Heel simpel maar charmant vormgegeven. De kleine glazen (22 of 25cl) zijn perfect voor een sapje, terwijl de grote glazen (36 cl) ideaal zijn voor thee of latte macchiato.

Schermafbeelding 2017-04-16 om 22.58.06Ik ben een enorme bakfan en voor mijn vorige verjaardag heb ik een geweldige handmixer van Kenwood gekregen, uit de Kmix-lijn. Super zou het zijn om hier ooit nog de keukenmachine van te hebben.

Wat verder nog handig is voor in de keuken, zijn nieuwe koekenpannen. Op de een of andere manier overlijden die altijd bij ons. Misschien omdat we nog nooit echt goede pannen hebben gekocht, who knows. Een nieuw servies, het liefst rond en wit of crème maar hier heb ik nog geen mooie voor gevonden. Verder wil Robin graag nog accessoires voor onze Weber barbecue. Een extra rooster, het zelf-roterende spit en een rooster inclusief wok. Zodat we straks ook in onze zonnige achtertuin een keuken hebben.

Genoeg wensen op ons lijstje, hé, je moet wat te dromen hebben toch? Wat vind jij van deze items en wat had je zelf op je wishlist voor in de keuken? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

6 thoughts on “Moving Monday: Keuken wishlist

 1. Ja ik ben ook verliefd op mijn Tokyo design kommen!! Het combineert ook zo leuk met effen servies. Ik zag dat ze bij de Ikea ook nieuwe kleuren effen servies hadden, ze hadden hele mooie mint achtige kleur en lichtblauw!

  1. Jaaa zo mooi! Je kan ze echt overal voor gebruiken 🙂
   Oeh, dan ga ik bij Ikea eens kijken. Basic servies hebben we nog niet gevonden…

   1. Nou dat kun je rustig bij Ikea kopen, niet te duur en heel leuk te combineren. En als het stuk gaat kun je nog eens wat wisselen voor die prijs haha.
    Is leuk om te combineren met de wat duurdere Tokyo Design kommen.

    1. Dat is zeker waar! We gaan eens kijken, bedankt voor de tip

 2. Mooie schaaltjes!!
  Wij willen ook nieuw bestek (als er geld voor is, na aanschaf van de keuken) ?

  1. ja he?! Deze wil ik echt graag hebben, leuk met verjaardagen voor nootjes maar ook leuk op de eettafel met ander hapjes. Je kan er eigenlijk alles uit eten, haha!
   Goed rond kijken voor bestek, veel webshops bieden hetzelfde bestek aan voor lagere prijzen. Wij willen nu een wat duurder bestek zodat we er echt lang mee doen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.