Moving Monday: Huis te koop!

Jaaaa, eindelijk! Eindelijk, staat ons huis te koop! Het is super spannend, hij staat sinds zaterdag op Funda en nu is het wachten op die ene koper.

schermafbeelding-2016-09-25-om-20-35-49

Afgelopen woensdag kwam er een professionele fotografe van Drafting Factory.  Een aardige mevrouw, die erg professioneel maar heel vriendelijk is. Toch wel prettig als je iemand in je huis laat. Ze legde goed uit hoe het in zijn werk gaat en waar wij op moesten letten qua frutsels in huis. Het foto’s maken was zo gebeurd, ik denk dat ze maximaal een uur in huis is geweest. We zouden de foto’s aan het einde van de week krijgen, maar donderdag stuurde Robin mij al een berichtje dat de foto’s binnen waren. Zo snel!

Nadat we ze geüpload hadden kon het huis in de verkoop. Onze makelaar is Makelaarsland, we zijn tot nu toe erg tevreden met de werkwijze van Makelaarsland. Ze reageren erg snel, zijn vriendelijk en geven goed advies. Hopelijk gaat de verkoop ook snel!

schermafbeelding-2016-09-25-om-20-35-32
schermafbeelding-2016-09-25-om-20-45-39
schermafbeelding-2016-09-25-om-20-46-02
schermafbeelding-2016-09-25-om-20-46-12

Het is ontzettend leuk maar ook heel vreemd om je huis op deze manier te zien. We hebben natuurlijk al huizen gekeken op Funda dus je weet hoe een huis gepresenteerd wordt. Maar om dan je eigen huis op die manier te zijn, is toch gek. Het is natuurlijk heel clean, zonder persoonlijke items. Alsof je huis regelrecht in een tijdschrift kan. Niet dat ons huis normaal heel rommelig is, dat valt best mee (als zeg ik het zelf). We zijn heel blij met de foto’s. Ook de groene omgeving van onze buurt is vastgelegd en dat vinden wij zelf heel prettig aan de buurt.

De bezichtigingen moeten we zelf doen, de makelaar regelt wel de afspraken en de onderhandelingen. Ik ben heel benieuwd hoe we dat gaan vinden!

Hebben jullie weleens een huis verkocht? Hoe ging dat? Is er iemand ervaring met Makelaarsland? Let me know in de comments hieronder!

Liefs,
Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.