Moving Monday: Huis op Funda en nu wachten

Terwijl ons huis een week te koop staat, zijn wij nog bezig met het afmaken van het huis. De plintjes moeten nog geplakt worden en er moeten nog wat dingen geverfd worden, zo veel te doen, zo weinig tijd!schermafbeelding-2016-09-25-om-20-35-32

Hoewel ons appartement al op Funda staat, willen we natuurlijk wel nog de laatste dingetjes afmaken, de puntjes op de i. Maar door de drukte van de afgelopen weken, hebben we daar weinig tijd voor gehad.

Het voordeel van het feit dat de foto’s al gemaakt zijn, is dat het heel erg opgeruimd is. Dingen die je eigenlijk niet gebruikte, tijdschriften waar je niet meer inkeek, spulletjes die je bewaarde maar waar je eigenlijk geen goede reden voor had, alles kan weg. Misschien niet weg weg maar wel in de opslag. Wat een rust in huis, heerlijk! Want een opgeruimd huis, is een opgeruimd hoofd. Toch?

Ondanks dat het huis pas 1 week officieel in de verkoop staat, is het al regelmatig gedeeld op Facebook, waarvoor mijn dank aan alle lieve delers! En een week, hoe lang is dat nou? Zeker voor een huis. Maar een week is ook snel voorbij, de weken gaan snel voorbij… Ik hoop dat in de komende weken iemand komt en zegt: ‘ Ja, dit appartement is precies wat ik zoek!’

Een huis in de verkoop is voornamelijk geduld hebben en wachten. En laat dat nu precies 2 dingen zijn die ik allebei niet zo goed kan. Het komt misschien ook omdat als je huis dan te koop staat, je al afscheid genomen hebt. Je bedenkt het immers niet van de één op de andere dag. Het brengt een hoop onzekerheid, niet alleen de verkoop van je ‘oude’ huis maar ook de zoektocht naar een nieuw huis. Maar dat is  stof voor een andere keer, fingers crossed dat dat niet te lang duurt.

Heb je weleens een huis verkocht? Hoe lang duurde dat en duurt dat niet altijd te lang? Laat het me weten in de comments!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.