Moving Monday: De hal

Elke week verandert iets bij ons in huis. Het wordt steeds gezelliger en huiselijker. Robin wilde graag de hal wat gezelliger maken en dat heeft ie afgelopen week gedaan! Kijk mee naar het resultaat!thumb_DSC_0064_1024

We hebben niet een heel grote hal maar dat zouden we eigenlijk ook zonde vinden. De hal dient immers alleen als entree, je brengt er weinig tijd door. De vloer in de hal is hetzelfde als in de rest van ons huis, de muren zijn wit. De hal was voorheen dus best wel saai… Op de kapstok en de kinderwagen na, stond er helemaal niks. Daar moest verandering in komen!

thumb_DSC_0065_1024

thumb_DSC_0066_1024

De kapstok kochten we bij Ikea en het plankje eronder ook. Dit hoekje is direct naast de voordeur en hier zit ook de meterkast. De perfecte plek voor onze kinderwagen, dit is de Joolz Day2 in de kleur Parrot blue!

thumb_DSC_0067_1024

Bij Action kocht Robin deze spiegel, het leek ons namelijk wel handig om een spiegel in de gang te hebben. Voorheen hadden we maar 1 spiegel in huis en die hangt in de badkamer. Nog even mijn haar en make-up checken voor ik de deur uit moet, ideaal!

thumb_DSC_0068_1024

Deze wandplankjes kochten we bij Ikea, evenals de lijstjes. De kaarten die erin zitten, kocht ik in een webshop, die helaas niet meer bestaat. Achter 3 kaarten zitten 3 kaarten met kerstthema, dus in december kan ik die veranderen om een kerst sfeertje in de gang te brengen.

thumb_DSC_0069_1024

Boven de wc deur hangt een schilderij dat ik gekregen heb toen ik bij mijn vorige werk weg ging. Ik werk in de Van Nellefabriek (toen ook al) en zij hebben met voorwerpen uit de fabriek letters gezocht en mijn naam gemaakt.

thumb_DSC_0070_1024

Aan ons toilet hebben we vrij weinig hoeven doen! Het was al super netjes afgewerkt dus ik heb zelf alleen wat kleur toegevoegd met de producten van Rituals (The ritual of Dao) en bijpassende groene handdoekjes van Ikea.

thumb_DSC_0071_1024

Aan het einde van de gang hangt ons ‘gastenboek’ van de bruiloft. We moeten binnenkort even een aantal teksten overtrekken omdat die helaas vervaagd zijn door zonlicht.

Hoe ziet jullie hal eruit? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.